Evlilik Aşkı Öldürür mü?

Latash

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Gamer ailesi!
Bu gün aslında herkes tarafından konuşulan bir konu var. Sizce evlilik, aşkı öldürür mü?
Bence öldürür. Çünkü aşk bir duygudur ve zamanı geçtikçe bütün duygular gibi kaybolur. Ama evlilik bunun tapusudur. Yani aşk olmadan da evlilik olabilir bence.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bir şeyi elde edene kadar çok uğraşıp elde edince rahatlamak gibi bir şey bu durum.
Örneğin, aç olduğunuzu düşünün, gidip tıka basa yedikten sonra doyarsınız, başka yemek fikri aklınıza gelince canınız daha fazla yemek istemez.
Durum da bunun gibi, aşk bir bağımlılıktır, gerekliliktir ve çift birbirlerine ilk günkü özveri ile yaklaşmaktan aciz kalırsa evlilik aşkı öldürür, çünkü artık kaybetme korkusu daha azdır, resmi bir bağlılık vardır. İnsanlar buna güvenerek ilişkilerine duydukları saygılarını yitirirler.
Kısacası, kişilerle ve bilinçlenme ile alakalı.
iyi forumlar

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu üyelerinin neredeyse tamamı evli, mutlu, en az 3 çocuklu olan bir yerde sorman kesinlikle çok isabetli bir karar olmuş.

Böyle bir şeyi en az 5 yıllık evli birine sorman gerekiyor sağlam bir cevap arıyorsan.

Yani aşk olmadan da evlilik olabilir bence.

Benzin olmadan da araba olur ama o arabayı çalıştıramazsın.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Şimdi, doktor beyin üstüne yorum yapmak olmaz ama bir iki kelime de ben yazmış olayım. Bana kalırsa aşkın ne olduğunu anlamaya çalışmak gerekiyor, hoşlanmayla kesinlikle karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Aşık olmadan evlenenlerin, birbirine aşık olma ihtimali olabilir; "Evlendik, aşkımız bitti." diyenler acaba gerçekten aşıklar mıydı, yoksa aşkı tanımlamak için sadece dış görünüşü mü baz almışlardı? Aşk için karşılıklı saygı gerekir, sana sürekli saygısızca davranan (anlık patlamalardan bahsetmiyorum) birisini halen çok seviyorsan, sadece dış görünüşü sebebiyle hoşlanıyor olabilirsin. Aşk, bir gün ayılan öbür gün bayılan; sözle biten ya da geri dirilen bir duygu değil bence.

Herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum!

ZorinTRsilinemez

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Aşk olmadan evlilik olur bence" "Aşk olmadan evlilik olur bence" "Aşk olmadan evlilik olur bence"

Bu fikri destekleyenlere büyük geçmiş olsun

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Karşim burası KızlarSoruyor mu ?

EDİT : Gelelim sorunun cevabına evlilikten sonra kötü bir ilişki yaşamaya başladıysalar bu şunu gösterir gerçekten birbirini sevip evlenmediler. Aşk yedikçe tadını kaybeden bir yemek değildir, aşk bu kadar basit bir duygu değildir. Aşk hakkında daha konuşurdum ama şimdi gidip tasma takan kadınlara bakıcam. xD Evet, ironi yapmaya çalıştım.

Son düzenleme:

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kesinlikle hayır! Evlilik ile Aşk bir birlerini tamamlar, hatta evlendiğinizde aşkınıza olan sevgi daha çok artar.

Son düzenleme: