Feed The Beast Bad Video Cards Hatası Yardım

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba konu başlığında da dediğim gibi Feed The Beast mod paketini indirdi yüklendi sonra bad video cards hatası verdi ne yaptıysam olmadı bilen varsa söylesin şimdiden teşekkürler

emreseries

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendim tercüme ettim sen anlarsın: Kötü video kartları hatası
Abi ekran kartı varsa güncelle yoksa satın al

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Sizi Ugraştırdım Sanırım Ram ı Fazla Kaçırmışım Onu En Aza İndirince Geçti Konuya Baktıgınız icin Teşekkür :)

emrinhonalidise

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tunahan Kardeşim Onla alakası olabilir fakat farklı şeylerde sorun çıkarabilir sen ekran kartı modelini solermisin

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ekran kartım düsük fakat normal minecraft açılıyor du Feed The Beast ı acılca boyle bi sorun aldım fakat cozdum ramı cok vermsim azaltınca acıldı bende boyle oldu

GoDLiK3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostum! 'FTB' yi silip tekrar yüklemeyi denedinmi hiç %appdata% ' dan Silip tekrar yükleyip ayni hata ile karsilasiyorsan FTB packin bozuktur..

fearlesshuman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çoğunuzun sölediğine katılmıyorum. Bad video cards hatası ekran kartının programının olmadığında yada güncel olmadığında çıkar.Yapman gereken dxdiag dan ekran kartı modeline göre driver indirmek.Böyle bir hata alırsanız bunu yapabilirsiniz sonra pcyi formatlayınca minecraft hata veriyor demeyin