Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba konu başlığında da dediğim gibi Feed The Beast mod paketini indirdi yüklendi sonra bad video cards hatası verdi ne yaptıysam olmadı bilen varsa söylesin şimdiden teşekkürler
ekran kartım düsük fakat normal minecraft açılıyor du Feed The Beast ı acılca boyle bi sorun aldım fakat cozdum ramı cok vermsim azaltınca acıldı bende boyle oldu
Merhaba Dostum! 'FTB' yi silip tekrar yüklemeyi denedinmi hiç %appdata% ' dan Silip tekrar yükleyip ayni hata ile karsilasiyorsan FTB packin bozuktur..
Çoğunuzun sölediğine katılmıyorum. Bad video cards hatası ekran kartının programının olmadığında yada güncel olmadığında çıkar.Yapman gereken dxdiag dan ekran kartı modeline göre driver indirmek.Böyle bir hata alırsanız bunu yapabilirsiniz sonra pcyi formatlayınca minecraft hata veriyor demeyin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.