MortalDanceee
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
skype yokmudur ?
skype yokmudur ?
Dostum konu baltalama gibi bir amacım yok bu konuyu silip yeni bir konu açabilirsin hatta her şeyi kopyalayıp konuyu silin diyerek resimleri değiştirebilirsin. Fakat orada gösterilen yanlış bir şey varken konuyu baltalamak olmaz konu hatası olur konunu düzeltirsen kimse konunu senin deyişin ile baltalamaya çalışmaz (._.) (düzenleme: Konunun kabul edilmemesinin bir sebebi vardır *öhm* tek sunucu için iki konu *öhm*)Hesabım kilitlendiği için konu kilit. Ayretten resimlerin temsili olduğunu vurguladım neden sürekli konu baltalama peşindesiniz.
UFAK BİR DUYURU! FLEXTURK PROJESİ ÇALINTIMI?
FlexTurk projesi 2017 senesinde tarafımca kurulup 2013 yılından itibaren gerek localhost gerekse büyük sunucularda emek vererek geliştirdiğim skript, plugin ufak tefek builderin birleşmiminden ortaya çıkmıştır. Eski proje ortağım Persoft kullanıcı adlı arkadaş ile kurdum fakat pek bir emeği olmadı, maden oranı skriptini eklemişti, çalışmadı. Bizzat kaldıracağım. Belliki bu arkadaş Minecraft ortamında bayağı bir düşman edinmiş isim vermek istemiyorum bir kaç şahıs sunucuya saldırılar düzenleyip Persoftu sunucudan banlamamı istedi. Sunucumun güvenliği için banladığımı söyleyip yönetim panellerinin şifrelerini değiştirdim. 50 saatlik aralıksız çalışmamın ardından uyumak için ayrıldım, döndüğümde ise tüm emeklerim lavlar altındaydı. Ayretten konumun altına serveri çaldığımı yazmış. Whatsappdan Sunucuyu kendi bozduğunu itiraf etmişti kendimi savunmak amaçlı bir ss attım fakat bana hiç numarasını söylemediğini öne sürdü bende bunun üzerine numarasını açık bir şekilde bir ss daha paylaştım. SONUÇ? @uogrc12 kullanıcı adlı 2015 hesabım "Kullanım Sözleşmesi İhlali: Üyeler Forumumuzun veya başka bir forum üyesinin özel bilgilerini alenen açıklayamaz.." gerekçesi ile forumdan yasaklandı inanın zerre umrumda değil emeklerim çöpe gitti, iftiralar atıldı fakat yeniden başladım. EMEK VERİLEN SUNUCU YIKILMAZ!
Not: Yeni konu açıp bu açıklamayı en üstte payşalıcaktım lakin konu onaylanmadı burdan devam ediyorum.
Not 2 : Websitemiz aktif hesabım yasaklandığı için konuda güncelleme yapamıyorum. Üye olmak için ziyaret edin;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hesabım forumdan yasaklandı. Yöneticiler ile iletişime geçtim fakat prosedür gerği kaldıramayız dediler konuyu başka hesapla açmaya çalıştım tek sunucu için 2 konu olduğu için onay alamadım. Sunucunun adını Göktürkiye olarak değiştirdim hala onay alamıyorum yöneticiler ilgilenmiyor elim kolum bağlı.Dostum konu baltalama gibi bir amacım yok bu konuyu silip yeni bir konu açabilirsin hatta her şeyi kopyalayıp konuyu silin diyerek resimleri değiştirebilirsin. Fakat orada gösterilen yanlış bir şey varken konuyu baltalamak olmaz konu hatası olur konunu düzeltirsen kimse konunu senin deyişin ile baltalamaya çalışmaz (._.) (düzenleme: Konunun kabul edilmemesinin bir sebebi vardır *öhm* tek sunucu için iki konu *öhm*)