[=Forum İçin Öneriler Listesi=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, eğer bu konu sabitlenir ve ya bir ayrıcalık yapılır da herkes görür ise foruma yardımı dokunur. Burada, foruma katkıda bulunabilecek her kabul görülmüş öneri yazılacaktır. Yürürlülük izni almış öneriler yönetim kadrosunca dikkate alınmalıdır. Kabul gören maddelerin yanına, yönetim kurulundan herhangi biri bir "+" işareti koyarsa, daha iyi olur. Teşekkürler. Not: kadrodan herhangi biri bu konuyu düzenleyebilir, sorun olmaz.

Liste
-*-
  • Arkaplan yüzünden oluşan hatalı imza sistemi düzeltilmeli. İmza sistemi içerisine küfür sayılan sözleri bloklayan bir plug konulmalı.
  • [=Ekstrem=]- Konu yazarken, "Etiketler" kısmının altına müzik çalar konulabilir. Ben bazen konularımı yazarken arkadan müzik açıyorum. Fakat forumdaki reklam sayısı yüzünden yazmam kasılıyor. SoundCloud üyeliği olan herkes oradan kendine bir müzik açabilirler.
  • Reklam alanları değiştirilebilir. Her sayfada reklam olması yerine, belli sayfalarda, kategorilerde, "Alakalı" reklam verilebilir. Reklamlar otomatik seçilmiyor zaten. Mesela, sunucular kısmına sunucu reklamı verilebilir.
  • Herhangi bir yarışmada aylık katılma sınırı konulabilir. RoninBT mesela (yanlış algılamayın). Aynı ay on yarışma koy, onuna da katılırlar. Mimarilerinin harikalığı yüzünden diğerlerine şans kalmıyor arkadaş.
  • MinecraftTürk Forumları'nın özel konuşma portları açılabilir. RaidCall kullanılabilir.
  • Kişiye özel arkaplan sistemi eklenebilir. Twitter ve ya Ask.fm'in yaptığı gibi. (Reklam değildir!)
Herkes, çok sayıda öneri olmadığı sürece gönlüne göre yazabilir.
Teşekkürler.
@AAlp_ @JusticeWhip @aradabir007

-Yeselectro

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bunu daha önce demiştim ancak mümkün diildi yine söyliyim :)
konulara güncel vb şeyler yazma hakkında, konunun sağ üstünde dh(donanım haber)'deki gibi GÜNCELLE butonu olsa iyi olabilir böyle bi eklenti görmedin xenforoda ancak yapılsa iyi olabilir, 24 yada 12 saatte bir güncelleme butonu açılsa gibi iyi fikir ancak xenforoda daha yok :/

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben bir çocuğa ''kes be kes'' dediğim için küfür ve hakaretten uyarı almıştım aynı şekilde bana böyle dendiğinde rapor ediyorum çocuğa uyarı bile gitmiyor neden?