Forum Minecraftturk Mibbit Sohbet Kanalı

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
NOT : SOHBET KANALI CHATANGODAN MİBBİTE GEÇMİŞTİR !

Hepinizi Beklerim ! Mümkünse Forum Adınızla Kayıt Olun

Adminler :
Danteyy (Alican111)
BlackRains
SoGamez92 (Osndbk41)
MyusaTR

Kurallar :
Hafif Küfürler Serbesttir.Ama Şahısa Küfür Yasaktır.Anaya Babaya Küfür Kesinlikle Yasaktır!
Tartışma Çıkarmak Yasaktır.Eğer çıkarırsanız,Münakaşa yapan iki taraf da banlanacaktır.
+18 Resimler ve Videolar Paylaşmak Yasaktır.Onun dışında video,resim paylaşabilirsiniz.
Diğer Chatların Reklamını Yapmak Yasaktır.
Kendi Video Kanalınızın Videosunu Paylaşabilirsiniz.
Spam Yaparsanız Otomatik olarak 15Dk Susturma Atılır Dikkatli Olun

Not : 7/24 Onlinedır

Şimdi Nasıl Gireceğiz ve Adres Nedire Geçelim!
Önce
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine giriyorsunuz.Oraya forum nickinizi ve 2.Kutucuğada #minecraftforumsohbetkanalı yazıyorsunuz.Chata giriyor.Diğerlerinin isiminizle kayıt olmaması için sayfanın siyah köşesinden Sing Up ile üye olabilirsiniz.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir şey bunun foruma da eklenmesi gerek.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mibbite geçiş yapmış bulunmaktayız.Dante1344 ben oluyorum.Yarın videolu how to videosu çekilecek.Takipte kalın.Bu arada gamez burası resmi değil minecraftturk kullanıcı sohbet de'ki yanlış anlaşılmasın.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mibbite geçiş yapmış bulunmaktayız.Dante1344 ben oluyorum.Yarın videolu how to videosu çekilecek.Takipte kalın.Bu arada gamez burası resmi değil minecraftturk kullanıcı sohbet de'ki yanlış anlaşılmasın.

Resmi olsa neolur olmasa neolur kardeşim .-.[DOUBLEPOST=1410449133,1410449044][/DOUBLEPOST]@ByTheEfsane Karşim chat yenilendi sen hala chatango ._.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
BlackRains de ben oluyorum ha. Söyleyeyim dedim. Bu arada akşam doldurun o chat'i. @Osndbk41 ve @alican111 ile zor hayatta kaldık üç kişi.
(Çayı ödemeden kaçtım dün ama af buyurun..) :sgül: