Forumun Geleceği!

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ancak her zaman güncel içerik bulmak da kolay bir iş değil.Daha doğrusu bu işin gerçekten içinde olmaktan bahsediyorum.Oyun şirketleriyle röportaj yada herhangi bir bağlantın olduğu sürece özgün içerik çıkarabilirler.Aksi taktirde sadece makaleleri yorumlamış olurlar.
Makale yorumlamak gibi bir şey de söz konusu olmuyor ki. Sadece bir siteden aldıkları yazıları emek vermişler gibi paylaşmaları dikkatimi çekiyor. Kaynakça attığında susturulmak ise hazin son oluyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Açıkçası bu forum kendi içine sıkışmış bir mekan sadece. Bilinmiş oyun organizasyonlarına "Gamer Ekibi" olarak gidip kendilerini temsil etme gibi bir fırsatları varken bunu yapmıyorlar. (Yapılmışsa gösterilsin hatalıysam düzeltirim.) Zaten bu forumun da öyle her yerde bilinip kendini kanıtlama gibi bir amacı olduğunu da zannetmiyorum yöneticilerden anladığım kadarıyla. Daha çok kendi içinde bir şeyler oluşturmaya çalışan bir forum. Herkesin stratejisi farklıdır, ne diyelim?

Olumlu gelişmeler de yok değil ama birkaç güzel şey oluyor diye eksileri konuşmaktan kaçınmak ilerlemeye engel olur.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meraktan geldim muhabbet dönüyorda benide özleyecek varmı eskiler tükeniyor fakat ben gitsem eski olacakmıyım merak içerisindeyim ?

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0