/ Ftb Herhangi bi 1.6.4 Mod Pack Acılmıyor /

BajanCan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Ftb de 1.6.4 mod packlerden birini acınca herseyi yüklüyo sonra hicbisey acılmıyo lütfen yrdm :( :(

Pc Bilgileri:32 Bit
4GB Ram Dil türkçe ama ingilizce de ypdm gene aynısı oluyo ;(

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bajancan
eger 4 gb ram ise
ve 32 bit sistemler cok ram harcadıgı icin
ftbye sadece 1 gb ram verebilirsin maximum 1 gb yani
ama ftb 1.6.4 paketleri
minimum 2 gb ram ister
ben sahsen ftb monsteri (en yeni cıkan ve 186 modlu yani en cok modlu modpack) 3 gb vererek minimum 100 fps alıyom
br keresinde 90lardaydı :D ama sonucta hep 100 lerde fps alarak 3 gb ramv erek oynadım
pcm 32 bitti simdi 64 bit yapınca mcye 1 gb ram giderken benim pc 4096 mb ram ve ftbye 4095 mbnin hepsini verebilyiroum
galiba 64 bit sistem 1 mb ile bile calişabiliyor fakat ben yinede bişi olr diye en fazla 3 bucuk gb ile denedim
cokda iyi oynadım yani ya 2 3 gb ram alıcaksın yada 64 bit yapmak daha ucuz ve daha mantıklı olur
Yardım ettiysem ne mutlu bana
-Radazex

BajanCan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm kodu nereye yazmacıgımı biliyorum ama nasıl vercm onu blimiyomneyse bakarım bn :D

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte pcni 64 bit yap
sonra 1 mb dışında bütün ramı oyuna verbiliyon
ama bence pcye sadece 1 mb verip oyuna diger hepsni vermek sağlıklı olmaz yani

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş evet formatla oluyor gidip cd sini al sonra eğer işlemcin filan uyumluysa ztn
yüklemeye başlar bişiler olr
sonra format atar
ben şahsen kendim yüklemedim anlatılanlara göre konuşuyorum..
ama eğer işlemcin filn uyumlu deilse otomaitk durdurur format işlemini yani
zaten cokda pahalı bir şey deil 100 tl bile deildir[DOUBLEPOST=1403346256,1403346224][/DOUBLEPOST]şahsen ben bedavaya 64 bite sahip oldum :D fan arızalanmıştı garanti servisi bize hediye gibi bişi olarak 64 bit yaptılar