Arkadaşlar herkese selam öncelikle lütfen bu plugine dini yorumlar yazmayın sadece eğlence amaçlı yapılmıştır eleştrilerinizi bekliyorum ne ekleyip
neyi silmeliyim lütfen söyleyin aşağıda video verdim.
Evet arkadaşlar videodaki gibi domuz eti yiyince çarpılıyorsunuz ne yazık ki adminlerde çarpılıyor eğer istek gelirse bunu değiştireceğim fakat bir admin niye domuz eti yesin ki diye düşündüm yiyeceğinizi de zannetmem
arkadaşlar bu plugine bir kaç şey daha ekleyeceğim tabi sizin isteklerinize göre, bir oyuna dini fazla karıştırmak istemem lütfen ona göre yorumlar atın ve ankete katılmayı unutmayın!
Resimler
Kötü Yanları
1-Faction Sunucularda PVP Silahı olarak kullanılabilir fakat tavsiye edilmez kullanan kişi ölür büyük olasılıkla
2-Sunucuda laga sebep olabilir fakat 500 MB bir sunucuda bile çok lag yapacağını zannetmiyorum çarpılarak ölecek adam spam yaparsa zaten
3-Sunucunuzda domuz etinin fiyatı ucuzdur adam alır yer ölür size söver
Kaynak Kodu (Basit olduğunu biliyorum ufak bir çalışma yapmak istedim yeni yeni özellik ekleyerek güzel ve büyük bir plugin olacağını düşünüyorum)
Main.class
neyi silmeliyim lütfen söyleyin aşağıda video verdim.
Evet arkadaşlar videodaki gibi domuz eti yiyince çarpılıyorsunuz ne yazık ki adminlerde çarpılıyor eğer istek gelirse bunu değiştireceğim fakat bir admin niye domuz eti yesin ki diye düşündüm yiyeceğinizi de zannetmem
Resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Kötü Yanları
1-Faction Sunucularda PVP Silahı olarak kullanılabilir fakat tavsiye edilmez kullanan kişi ölür büyük olasılıkla
2-Sunucuda laga sebep olabilir fakat 500 MB bir sunucuda bile çok lag yapacağını zannetmiyorum çarpılarak ölecek adam spam yaparsa zaten
3-Sunucunuzda domuz etinin fiyatı ucuzdur adam alır yer ölür size söver
Kaynak Kodu (Basit olduğunu biliyorum ufak bir çalışma yapmak istedim yeni yeni özellik ekleyerek güzel ve büyük bir plugin olacağını düşünüyorum)
Main.class
PHP:
package me.Schaffer79;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;
import me.Schaffer79.DomuzListener;
public class Main extends JavaPlugin {
public void onEnable(){
getLogger().info("Gunah plugini aktif");
getServer().getPluginManager().registerEvents(new DomuzListener(), this);
}
}
DomuzListener.class
PHP:
package me.Schaffer79;
import org.bukkit.ChatColor;
import org.bukkit.Material;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.EventPriority;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.block.Action;
import org.bukkit.event.player.PlayerInteractEvent;
public class DomuzListener implements Listener {
@EventHandler(priority = EventPriority.HIGH)
public void onPlayerClick(PlayerInteractEvent event)
{
Player player = event.getPlayer();
if((event.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_BLOCK) || (event.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_AIR))
{
if(player.getItemInHand().getType() == Material.PORK || player.getItemInHand().getType() == Material.GRILLED_PORK)
{
player.sendMessage(ChatColor.DARK_RED + "Günah olum domuz eti yenirmi çarpilacan simdi!");
player.getWorld().strikeLightning(player.getLocation());
}
}
}
}
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: