[GLOBAL Premium] SC-Riber.Games / SIFIR P2W ile Survival ile savaşın en iyi hali! / Kendi tercihlerinle ile gelişimine başka bir bakış açısı kat!

Herofeyn

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba az önce sunucuya girmeye çalıştım fakat bağlantı hatası verdi sunucu kapalımı ?

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumlarda herkes övmüş fakat sunucu online sayısı 0 anlamsız gerçekten. Yorumlarda övün oynamaya gelince kimse yok

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Sunucu ilk açıldığında survival'da oyundaki tüm otomatik farmların dolaylı yoldan ( oyuna minyon sistemi getirerek oyundaki tüm otomatik farmları minyonlara kıyasla çok daha verimsiz hale getirip ana para kazanma kaynağını minyonlar ( yani sadece kaktüs kuleleri falan ) yaparak ) yasaklı olduğunu gördüğümde direkt sunucuyu bırakmıştım. Daha sonra sadece premium yapmışlar. Bende zaten premium var, girdim baktım fakat hiç oyuncu yoktu, oyun modlarına giriş için tasarlanmış pusulalar da çalışmıyordu. Belli ki sunucu kapanmış ya da bakıma ( 1500 yıllık ) girmiş. Geçenlerde otomatik farm yapabileceğim son sürüm vanilla survival sunucularını bir heves ile araştırmıştım, klasik yabancı premium sunuculardan son sürüm survival olanlara girip baktığımda sadece 3 tanesinin otomatik farm sistemini bozmadığını görmüştüm. Bu sistemi bozmayan bir sunucu muhtemelen Dünya'da 1. olacak ama nedense kimsenin aklına gelmiyor.
Merhaba @Ensiagen
Hangi sunucudan bahsettiğinizi anlayamadık fakat bizim SCSurvFact oyun modumuzda, herhangi bir "farma" müdahale bulunmuyor. Tüm "farmları" özgür bir şekilde yapabildiğiniz bir ortam sunduk. Minyonlar sadece sunucudaki birtakım "farmları" bir nevi otomatikleştirmeye yararken, aynı oranda çok fazla güç harcamakta. Minyonların çalışmaya devam etmek için onları yüksek maliyetli bir şekilde beslemeli ve siz değilken çalışmayı bırakacak türden dizayn edildi. Ek olarak onları almak için oldukça fazla para kazanmanız gerekmekte.

Sunucu seçim ekranı, varsayılan diğer sunuculardan farklı şekilde tasarladık. Başlangıçta elinize bir pusula vermiyoruz. Dolayısıyla herhangi bir menü üzerinden seçimde yapmıyorsunuz. Sunucu seçim bölgesine giriş yaptığınızda, gitmek istediğiniz sunucunun NPC'sine bakarak sağ tıklamanız yeterli olacaktır.

Ek olarak tüm oyuncularımıza değer verdiğimiz, olabildiğince kaliteli bir ortam sunduğumuza emin olabilirsiniz fakat ne yazık ki işler sizin düşündüğünüz gibi ilerlemiyor.

Yine bizimle iletişime geçmek isterseniz, Discord adresimiz üzerinden bize ulaşıp, detaylıca konuşabiliriz. :)

Son düzenleme:

Ensiagen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Ensiagen
Hangi sunucudan bahsettiğinizi anlayamadık fakat bizim SCSurvFact oyun modumuzda, herhangi bir "farma" müdahale bulunmuyor. Tüm "farmları" özgür bir şekilde yapabildiğiniz bir ortam sunduk. Minyonlar sadece sunucudaki birtakım "farmları" bir nevi otomatikleştirmeye yararken, aynı oranda çok fazla güç harcamakta. Minyonların çalışmaya devam etmek için onları yüksek maliyetli bir şekilde beslemeli ve siz değilken çalışmayı bırakacak türden dizayn edildi. Ek olarak onları almak için oldukça fazla para kazanmanız gerekmekte.

Sunucu seçim ekranı, varsayılan diğer sunuculardan farklı şekilde tasarladık. Başlangıçta elinize bir pusula vermiyoruz. Dolayısıyla herhangi bir menü üzerinden seçimde yapmıyorsunuz. Sunucu seçim bölgesine giriş yaptığınızda, gitmek istediğiniz sunucunun NPC'sine bakarak sağ tıklamanız yeterli olacaktır.

Ek olarak tüm oyuncularımıza değer verdiğimiz, olabildiğince kaliteli bir ortam sunduğumuza emin olabilirsiniz fakat ne yazık ki işler sizin düşündüğünüz gibi ilerlemiyor.

Yine bizimle iletişime geçmek isterseniz, Discord adresimiz üzerinden bize ulaşıp, detaylıca konuşabiliriz. :)
Şimdi bir daha kontrol edip tekrar emin oldum, evet sunucu seçim ekranı çalışmıyor. altta 7 tane pusula var eskiden pusulayla uçarak moblara tıklayıp girerdik oyuna ama o moblar yok.

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Mesajımı tam okumamışsınız herhalde. Minyonların nasıl oyundaki tüm otomatik farmları yasakladığının cevabı zaten ilk cümlemde var.
Merhaba tekrardan @Ensiagen
Size herhangi bir soru yöneltmedik, dolayısıyla neye cevap verdiğinizi anlayamadık.
Tekrardan belirtmek gerekirse sunucuda herhangi bir "farm" yasağı bulunmuyor.

Şimdi bir daha kontrol edip tekrar emin oldum, evet sunucu seçim ekranı çalışmıyor. altta 7 tane pusula var eskiden pusulayla uçarak moblara tıklayıp girerdik oyuna ama o moblar yok.
Sunucu seçimi yapmaya çalışırken zorlandığınız için üzgünüz. Genelde oyuncularımız zorlanmadan istediği oyun sunucusunu seçebiliyor. Tek yapmanız gereken, lobiye giriş yaptıktan sonra düz yürüyüp NPC'ye bakarak sağ tıklamak. Bunu mouse ve klavyenizi kullanarak başarabileceğinize inanıyoruz.

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

SC-Riber ekibi.