göz ağrısı fena!

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar belki bu konu buraya açılması yanlış ama sormak istiyorum normal de pc de izledigim bir video olsun oyun olsun cok fazla gözümü yormuyor ama minecraft ta girince daha fazla yoruyor dün 6 saat civarı oynadım ve gözümde agrılar ve gözümden yaş gelmesi gibi sorunlar cıktı sizin de böle bi sorununuz varmı varsa ne yapıyorsunuz ne önerirsiniz yada ?

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
6saat diyosun :ASD:ASD:ASD:ASD aslında ben daha fazla oynuyorum gözüme bir şey olmuyo :D
bu arada yeniysen sohbet kafe bölmüne açmalıydın konuyu :)

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ne bilim bi sorim dedim belki özel bir texture pack kullanan vardır bunun için

Advance

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu açmak için mükemmel bölümü seçtiğin için seni tebrik ediyorum.

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Minecraft gibi derinliğin hakim olduğu ve karelerin çok hızlı değiştiği oyunları oynarken yorulman gayet normal. Bir COD veya AC oynarken bile gözlerin daha az yorulur. Tavsiyem gözlerini çok yormaman, bozulduğunda telafisi yok biliyorsun. Bir de benden tavsiye bilgisayar oynarken gözlerin yorulduğunda 15dklık bir mola vermen. Pencerenin başına otur hatta imkanın varsa dışarı çık. 15dk uzaklara bak. Hem beynin dinlenecek hem de gözlerin yakına odak yapmaya çok alıştığından uzaklara baktığında odak seviyen düzelecek. Benim bildiklerim bunlar, inşallah kendini bilgisayar başında yormazsın :)

Bu arada konu yeri gerçekten yanlış :)

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
valla heralde kişiden kişiye değişiyor arkadasımda benle aynı sürede oynuyor fakat onda bir şey yok bazı lcd ler yapıyor sanırsam laptopda oynuyorum bu arada belki ondandır ekran 15.6 olunca belki ondandır.

Moyopdi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence sen gidip bir dinlendirici gözlük al. Bu sayede gözün çok ağrımaz.

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
f.lux kullanabilirsin. Ekranın rengini turunculaştırarak gözünün daha az yorulmasını sağlar.