Hayat'imda Gördüğüm En Büyük Kapak

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar siz kendinizi bu videoyla avutun. Bu herkesin bildiği gibi Planlanmış bir video.
Amerikada yolda geçen bir insana Sorun Müslümanları seviyormusunuz? Size Neden Sevmiyeyim Der! Çünkü çoğu okumuş bilen insanlar.

Şu videoya bir bakın müslüman bir genç dışarıda rastgele insanlara soruyor!

Planlanmış , Kurgu videolarla kendinizi kandırmayın lütfen.

Amerikada böyle şeyleri yapan yandaş medya ve müslüman karşıtı devlet büyükleridir!
Bunun için halkını suçlayamassınız.!

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar siz kendinizi bu videoyla avutun. Bu herkesin bildiği gibi Planlanmış bir video.
Amerikada yolda geçen bir insana Sorun Müslümanları seviyormusunuz? Size Neden Sevmiyeyim Der! Çünkü çoğu okumuş bilen insanlar.

Amerikada böyle şeyleri yapan yandaş medya ve müslüman karşıtı devlet büyükleridir!
Dostum Videoda Bazi Kişiler Küfretme ben O videoyu İzledim.
hatta Amerikalilar Türkleri Nasıl görüyor videosunda bi tane çinli adam vardi
dediği kelimeler şuydu: "Türkiye muazzam bir ülke Çoğunluğu Müslüman Ülke Hristiyanlarin Şevkat ve bariş içinde yaşabilceği bi ülke tanri türkiyeyi korusun
Allah yada Yahued[midir nadir adini tam hatirlamayom :D] Türkiyeyi Korusun"
Demişti Bu Beni Çok Etkilemişti ama Bazi medya Kuruluşlari yüzünden oluyor ama bune inanlarda var. [müslümanin terörist olabileceğine :(]

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Çok güzel bir video, her topluluğun art niyetli bir tarafı vardır tabii. :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yine etiketlenmediğim bir konu ama ben buradayım, ehehe.

Öyle bir algı oluşturulmuş ki bazen ben bile sokakta cübbeli sakallı bir adam gördüğümde çekinir gibi oluyorum. Binlerce kez lanet olsun şu algıyı kafamıza sokanlara. Sarıktan, sakaldan, İslam'dan korkar hale getirdiler dünyayı. Bunda susup sadece izleyen bizlerin payı da büyük. Kendi fikrinde olmayanlara saldıran bir zihniyet var bazılarımızda, yazık.