ProfeniX
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aydınlığa giden yolda meşale yakıyor,çok yanlış anlamışsın.Güzel, ama asası ne öyle bu melek ateşmi fırlatıyor aaaaa çok ayıp
Aydınlığa giden yolda meşale yakıyor,çok yanlış anlamışsın.Güzel, ama asası ne öyle bu melek ateşmi fırlatıyor aaaaa çok ayıp
Çok konforlu bir asa o. 3 Kere dokunduğunda ateş 2 kere dokunduğunda su topu fırlatıyor.Ama gerçekten ateş mi fırlatıyor bu melek ?
Biliyordum seni demek için yapmıştım.Aydınlığa giden yolda meşale yakıyor,çok yanlış anlamışsın.
4 kere dokunduğundada artık çakı fırlatır belki ha?Çok konforlu bir asa o. 3 Kere dokunduğunda ateş 2 kere dokunduğunda su topu fırlatıyor.
3d hd yapmalarini beklemiyorsun galibaKanatları biraz sorunlu gibi -.-
Daha çok araştırmayı sevdiğim için arkadaşlarımda bana filozof diyordu. Aslında tek yaptığım 200+ kitap okuyup kitaptaki öğeleri araştırmak 6. sınıfta yunan mitolojisi kitabı okumuştum. Ordan biliyorum. Biraz araştırdıktan sonra kafamda kalmış.O zaten filozof araştırmadan yorum yazma
Ne gibi? (10 karakter)Kanatları biraz sorunlu gibi -.-
Kanatların içindeki parmaklıklar *ismini hatırlayamadı* benim gözüme hoş gelmedi. Ama zevkler tartışılmazNe gibi? (10 karakter)
Hmm bende simetri hatası falan var sandım.Benim de gözüme en hoş parmaklıklar geldi,taş duvarı falan denedim de güzel durmuyor.Kanatların içindeki parmaklıklar *ismini hatırlayamadı* benim gözüme hoş gelmedi. Ama zevkler tartışılmaz![]()