Benim bildiğim o komut sadece tab ve chatta gösteriyor oyuncunun üzerindeki ismide değiştiriyomu ?Essentials Plugini İle Zaten Mümkün. Oyun İçi /Nick Komutu Kullanman Yeter.
Bazı serverlerde var diye biloyorumOyuncunun ismini o sekilde degisteremessin senin istedigin hesaplar arası geçiş gibi birsey imkansiz
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani tahminimce çok fazla satır kod tutmaz diye plugine gerek duymamıştım fakat plugin varsa pluginde olurİnternette birsürü plugin varken neden skript ?
öyle istemiyor :/ pluginin adı nametag idi galibaOyuncunun ismini o sekilde degisteremessin senin istedigin hesaplar arası geçiş gibi birsey imkansiz
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabdaki isimden bahsedilyor dostum nte gibi yani [Oyuncu] kcylmzEssentials ile /nick <hedef-kullanici> <yeni-isim> komutuyla zaten yapılıyor.
Ayrıca bahsettiğin şey biraz mantıksız geldi, zaten eklentinin komutu ile kullanıcı listesinde ve sohbet bölümündeki ismi değiştirebiliyorsunuz, tamamen değiştirmek nerden geldi ki?
+Şunu da söylemeliyim ki öyle bir şey gerçekten de çok zor, hani imkansız demiyorum belki bir gün olabilir böyle bir şey ancak günümüzde böyle bir şey yapabilmek için minecraft hesabının adını değiştirmek gerekir.
Umbaskayı yükledim nametagedit i yükledim fakat hata veriyorNametagEdit kur sunucuya umbaska ile şu kod çalışır
Kod:set name tag of player to ""
nte yükledim ben, stabillik konusunda nte daha stabl olur bence hiç gerek yok.NametagEdit kur sunucuya umbaska ile şu kod çalışır
Kod:set name tag of player to ""