isim değiştirme

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun ismini o sekilde degisteremessin senin istedigin hesaplar arası geçiş gibi birsey imkansiz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kinqgm15

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Evren14

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Essentials ile /nick <hedef-kullanici> <yeni-isim> komutuyla zaten yapılıyor.
Ayrıca bahsettiğin şey biraz mantıksız geldi, zaten eklentinin komutu ile kullanıcı listesinde ve sohbet bölümündeki ismi değiştirebiliyorsunuz, tamamen değiştirmek nerden geldi ki?

+Şunu da söylemeliyim ki öyle bir şey gerçekten de çok zor, hani imkansız demiyorum belki bir gün olabilir böyle bir şey ancak günümüzde böyle bir şey yapabilmek için minecraft hesabının adını değiştirmek gerekir.

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Essentials ile /nick <hedef-kullanici> <yeni-isim> komutuyla zaten yapılıyor.
Ayrıca bahsettiğin şey biraz mantıksız geldi, zaten eklentinin komutu ile kullanıcı listesinde ve sohbet bölümündeki ismi değiştirebiliyorsunuz, tamamen değiştirmek nerden geldi ki?

+Şunu da söylemeliyim ki öyle bir şey gerçekten de çok zor, hani imkansız demiyorum belki bir gün olabilir böyle bir şey ancak günümüzde böyle bir şey yapabilmek için minecraft hesabının adını değiştirmek gerekir.
tabdaki isimden bahsedilyor dostum nte gibi yani [Oyuncu] kcylmz

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
NametagEdit kur sunucuya umbaska ile şu kod çalışır
Kod:
set name tag of player to ""

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Şimdi Anladım :D NameTagEdit Plugini. Örneğin Oyuncunun Üzerinde Örnek ''EmekliKorsan'' Yerine Onu '' [O] EmekliKorsan'' Yapabiliyorsun