şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
cevap veremez .-.Hiç olur mu, internetten öğrenmek zaten imkansız yahu, profesyoneller zaten java bilerek doğuyordu di mi üzgünüm.
@CoffeeBeat
cevap veremez .-.Hiç olur mu, internetten öğrenmek zaten imkansız yahu, profesyoneller zaten java bilerek doğuyordu di mi üzgünüm.
@CoffeeBeat
Okuduğunu anlaman var mı? İyi. Bak orda okullarda öğretiliyor yazmışım. Neyin kafası bu?Hiç olur mu, internetten öğrenmek zaten imkansız yahu, profesyoneller zaten java bilerek doğuyordu di mi üzgünüm.
@CoffeeBeat
bilemiyoruz normalde insanlar . dan sonra yeni bi cümle kurar önce ki kelime ile yada cümle ile bi bağlantı yapmazlar bkz. o , dürOkuduğunu anlaman var mı? İyi. Bak orda okullarda öğretiliyor yazmışım. Neyin kafası bu?
Düşüncene Saygı Duyarım Eyvallahta Düşüncen Yanlış bence. Çünkü Javayı öğrenmeye çok meyilli biri bunu birkaç ayda kendine yeticek şekilde öğrenir. Bunun İçin Profesör Olmaya Gerek Yok. Ama Azim ŞARTJavayı okullarda falan öğretiyolar . Hele ki orda anlamayanlar bile oluyor. Java öğrenmek videoyla falan olmaz. Profesyonel birinden ders alman lazım
me too, bu kardeşin dediğini yap yeterŞimdi ben Java'yı video izleyerek ve deneyerek öğrendim desem kimse inanmayacak mı? Eğer amacın bilgi almaksa Java Bölümü içinde benim Java Bilgileri konularıma bakabilirsin. Benim bu sene sınavlarım olmasa yardım edebilirdim. Benim sana en büyük tavsiyem, temel bilgileri öğren (söz dizimi, anahtar kelimeler vs.) sonra da bol bol proje yap. Çünkü proje yaparken karşına bir sorun çıkarsa onu araştırıp öğrenirsin. Ben şimdiki Java bilgimi buna borçluyum. Benim forumda Java ile ilgili paylaştığım her şey bana birazcık da olsa bilgi katmıştır çünkü![]()
Ahh tabii ki, okulları unutmuşum ?Okuduğunu anlaman var mı? İyi. Bak orda okullarda öğretiliyor yazmışım. Neyin kafası bu?
Illa okulda öğretilecek diye bir şart yok Birsürü seçenek var öğrenmek icinJavayı okullarda falan öğretiyolar . Hele ki orda anlamayanlar bile oluyor. Java öğrenmek videoyla falan olmaz. Profesyonel birinden ders alman lazım