| JustGamingTR > 1.7-1.8 > Survival > ZorlayıcıMarket > ZorlayıcıKöylüTakas > BaşarılıYapılar |

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

IP ➤Yakında Koyulacak Sunucu Hazır Değil
Sürüm ➤ 1.7 & 1.8
Slot(Kapasite) ➤ 32
RAM ➤ 2 GB (ARTACAK)
Hosting ➤ Nitrado
Lokasyon ➤ Türkiye[TR]

Sunucumuzda Sizlere Daha iyi Bir Ortam Sunmak için Sunucuya
Bazı Kurallar Koyduk.

Küfür Kesinlikle Yasaktır Küfür Eden Oyuncular Rehberler yada Diğer Yetkililer
Tarafından Davranışa Göre Mute(Susturulmak) Verilir.

Sunucuda Bugdan Yararlanmak Kesinlikle Yasaktır Aksi Taktirde SINIRSIZ Ban Atılır.

Yetkililere Küfür,Hakaret v.s Kesinlikle Yasaktır (örn:Rehbere Hakaret) ilk Uyarıda 15 DK Mute(Susturulmak); 2. Uyarıda 1 Saat Mute(Susturulmak) Verilir.

Sunucuda Hack(Hile) Kullanmak Kesinlikle Yasaktır Anlaşıldığında İlk Uyarıda 2 Saat JAIL, 2. Uyarıda 2 Gün BAN,
3. Uyarıda ise SINIRSIZ BAN Atılır.

Kısa Bir NOT;Sunucuda Açıklık,Hata,Bug v.s Şeyleri Bulup Söyleyenlere Ödüller Verilir.

Survival,Faction ve Skyblock Sunucularında Uzun Süredir Uğraşan Bir Kişiyim.
Daha Önce "FlexSurvival" Projesini Umut Arkadaşımla Sizlere Sunmuştuk.

Şimdi ise "JustGaming" Projesini Tek Başıma Sunuyorum.
Sizleride Sunucumuzda Görmeyi Umut Ediyoruz..

DIKKAT SUNUCU TAM BITMEMISTIR.
JAIL ve BAZI ŞEYLER EKSIKTIR
AYRICA WARP ORMAN

SUNUCU ONLINE OLMADAN
ÖNCE YAPILACAKTIR

Chicken VIP : 10 TL
Pigman VIP : 20 TL
Dragon VIP : 30 TL

VIP Satışları : ininal Kart , Mobil Ödeme(Turkcell) ve Nitrado Bağış
⤥⤥VIP Satışları Sadece Skypemizden Yapılır⤦⤦

VIP Satın Almak veya Şikayet,İletişim,Bilgi v.s için Skype; gebzeli195582

Nitrado Bağış Nedir?

Bana Ait Nitrado Bağış Linkim Vardır.
Nitradoya Üye Olup Linkime Girip Paypal,Kredi Kartı,Mobil Ödeme,Inınal v.b Ödeme Seçenekleriyle Bağış Yaparak Bağış Yapılan Paralar Bize Gelir. Bu Gelen Bağışlar ile RAM ve Sunucu Aylık Tutarını Öderiz.

[KURUCU]
NoHaxJustAnan

Teşekkürler.

Teşekkürler

Son düzenleme:

ByArtem323

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm şimdi sunucu aldım hemen akşama yetiştirmem lazım ve nasıl yapcam hemen haritalara başliyim spawn dediğin nedir ki //walls ile hemen yaparım demişsin gibi sunucuna biraz özen göster artı sunucun bitmeden neden açıyorsun ki gelişmen lazım. 10/1

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype verirmisiniz rica etsem

Hmm şimdi sunucu aldım hemen akşama yetiştirmem lazım ve nasıl yapcam hemen haritalara başliyim spawn dediğin nedir ki //walls ile hemen yaparım demişsin gibi sunucuna biraz özen göster artı sunucun bitmeden neden açıyorsun ki gelişmen lazım. 10/1

Teşekkürler Kendimi Geliştireceğim. Ayrıca Konuyu Erken Açma Sebebim 3-4 Gün içerisinde Oyuncular Sunucumun ismini Duysun istedim.
İYİ FORUMLAR

Ayrıca ben konuda //walls ile hemen yaparım demedim SPAWN Aceleden Kenarları Ole Yaptım Kenarlarını Yüksek Yapacagım Toprakla Çıkılacak ama Tepelere Değil (Oyuncuların Oyalanması İçin)
IYI FORUMLAR

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açma sebebim 3-4 içerisinde oyuncular sunucumun ismini duysun diyorsun bu kötü haldemi duyurulmak istersin yoksa gerçekten düzgün bir sunucu olarakmı ? ayrıca önünde çok uzun bir yol var düzgün bir sunucu açman için gelişmen dileğiyle.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Sistemler hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Konuyu düzenlerseniz, sizin yararınıza olur. Başarılar dilerim.

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sistemler hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Konuyu düzenlerseniz, sizin yararınıza olur. Başarılar dilerim.

Teşekkürler, Yorumunuzu Değerlendireceğim Yakında GÜNCEL KONU Gelecek

Dostum ben builderim ss atıyım bir bak beğenirsin belki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O Yapıları Beğenmedim fakat Güzel bir Warp Orman Yaparsan iyi Olur :) Malesef Builder Alımı Yok.
ORTAK ADMIN ALICAM 70-80 TLYE.. (ADMIN)
5-6 AYLIK
GELEN VIP PARALARI RAM ve AYLIK SUNUCU MASRAFINA VERILIP ARTAN PARANIN %40'ı VERILECEK..

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Teşekkürler, Yorumunuzu Değerlendireceğim Yakında GÜNCEL KONU Gelecek

Dostum ben builderim ss atıyım bir bak beğenirsin belki

O Yapıları Beğenmedim fakat Güzel bir Warp Orman Yaparsan iyi Olur :) Malesef Builder Alımı Yok.
ORTAK ADMIN ALICAM 70-80 TLYE.. (ADMIN)
5-6 AYLIK
GELEN VIP PARALARI RAM ve AYLIK SUNUCU MASRAFINA VERILIP ARTAN PARANIN %40'ı VERILECEK..

Ben Yaparım Elimden Geldiğince Tabi Kabul Edersen Hemen Ardından Oyuncu Olarak Oynarım Yani Warp Ormanı Yapıp Bırakırım Ve Oyuncu Olurum Olurmu?

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Yaparım Elimden Geldiğince Tabi Kabul Edersen Hemen Ardından Oyuncu Olarak Oynarım Yani Warp Ormanı Yapıp Bırakırım Ve Oyuncu Olurum Olurmu?

Bizi Düşündüğünüz için Teşekkür Ederim. Skype : gebzeli195582 ekleyebilirsin Anlaşabiliriz.

Açma sebebim 3-4 içerisinde oyuncular sunucumun ismini duysun diyorsun bu kötü haldemi duyurulmak istersin yoksa gerçekten düzgün bir sunucu olarakmı ? ayrıca önünde çok uzun bir yol var düzgün bir sunucu açman için gelişmen dileğiyle.

Tabiikide düzgün bir sunucu olarak tanıtmak isterim. fakat konuyu erken açmada bence hiçbir sıkıntı yok ayrıca sunucu çok düzenli olacak yeteri kadar yüksek yaşı ve seviyesi olan rehberler(görevliler) seçilecek.
ayrıca adminlerde sorumlu olanları ve yaşı bırazcık buyuk olanları seçecegız onumuze gelene admınlık satamayız. teşekkürler
IYI FORUMLAR

Sistemler derken ? Sunucu özelliklerimi.
Ayrıca Teşekkürler

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Sunucu Konusu Uzun Olmuş Tam İncelemedim Ama Güzele Benziyordu.
Sunucu Buildi Açıkcası Berbat. Biraz Geliştirmelisin.
Ayrıca Bence Konudan VIP Satışı Kaldırmalısın , İnsanlar VIP Satmak Icin Oyun Açtıgını Sanabilir :)
Iyi Forumlar.

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Konusu Uzun Olmuş Tam İncelemedim Ama Güzele Benziyordu.
Sunucu Buildi Açıkcası Berbat. Biraz Geliştirmelisin.
Ayrıca Bence Konudan VIP Satışı Kaldırmalısın , İnsanlar VIP Satmak Icin Oyun Açtıgını Sanabilir :)
Iyi Forumlar.

Teşekkürler Yorumunuzu Değerlendireceğim.

Konuya birazdan Sunucu Özellikleri Eklenecek.

Sunucu 1-2 güne Açılıyor!!

Guncel gelecek yorumlarinizi alalim..