KaputanSurvival >> 1.8.x >> Meslekler - Geniş Market Sistemleri - SUNUCU SIFIRLANDI [ BUGÜN 12:00 ]

Nutro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam, afedersiniz ancak , alıntı olan bazı şeyler var ;
> Konu tasarımı başka sunuculardan alıntıdır. Survival sunuculara bakınız.
> Harita tamamen alıntıdır, youtube'ye free survival spawn purple themed yazmanız yeterlidir.
> Plugin paketi desen pek uğraşılmamış, sadece yeni eklentiler eklenmiş.
> Skriptleriniz alıntıdır. Özellikle report sistemi

> Bu şekilde herşeyi alıp bir sunucu açarak biryere varamazsınız, uzun yıllar sunucu kurdum.
> Ancak sizin gibi insanları kandıran görmedim, bide harita bize ait yazmışsınız, ona güldüm.

Son düzenleme:

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam, afedersiniz ancak , alıntı olan bazı şeyler var ;
> Konu tasarımı başka sunuculardan alıntıdır. Survival sunuculara bakınız.
> Harita tamamen alıntıdır, youtube'ye free survival spawn purple themed yazmanız yeterlidir.
> Plugin paketi desen pek uğraşılmamış, sadece yeni eklentiler eklenmiş.
> Skriptleriniz alıntıdır. Özellikle report sistemi

> Bu şekilde herşeyi alıp bir sunucu açarak biryere varamazsınız, uzun yıllar sunucu kurdum.
> Ancak sizin gibi insanları kandıran görmedim, bide harita bize ait yazmışsınız, ona güldüm.

Sizin bana söylediğiniz haritayla benim oyunculara sunduğum harita aynı değil düşünerek yazın lütfen. biz sizin kuyruğunuza bir yerde bastık galiba bu acınız tarif edilemez, plugin paketimin uğraşılmamış olduğunu belirtmişsiniz report sistemimin skript olduğunu belirtmişsiniz report sistemim skript değil plugindir. Siz uzun yıllar sunucu kurmuşsunuz anlaşılan hep kurmakla geçmiş devamı gelmemiş. bizde size bu yazıdan sonra çok güldük allahta sizi güldürsün... değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Nutro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sizin bana söylediğiniz haritayla benim oyunculara sunduğum harita aynı değil düşünerek yazın lütfen. biz sizin kuyruğunuza bir yerde bastık galiba bu acınız tarif edilemez, plugin paketimin uğraşılmamış olduğunu belirtmişsiniz report sistemimin skript olduğunu belirtmişsiniz report sistemim skript değil plugindir. Siz uzun yıllar sunucu kurmuşsunuz anlaşılan hep kurmakla geçmiş devamı gelmemiş. bizde size bu yazıdan sonra çok güldük allahta sizi güldürsün... değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

> Sözlerimi geri alıyorum, tamamen yanlış anlaşılma, başarılar.
> Ben sizi tanımıyorum bu arada, bu yüzden kuyruk yok.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@ysvs06 Bak burası tam sana göre bir sunucu. Ne çok yeniliği var ne de hile.

Bu arada sunucunuzun konu tasarımı biraz kötü olmuş yani özen verirseniz daha iyileşebilir. Eski survival sunucuların tadını veren bir sunucu gibi duruyor. Pek plugin yok eski survival sunucular sanki :) Hoş bir şey. Başarılar.

AxeRaider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mc yi bırakmıştım eski survival sunucularındaki zevki veriyorsa hemen oyunu kurup geliyorum hele hile yoksa ve sohbet varsa kesinlikle geliyorum

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hileleri tespit edip banlıyoruz, sohbet tabiri caizse gırla :D sizi aramızda görmek isteriz...

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sunucu hakettiği yere gelmeli bu sunucunun zirveye çıkartmak gerek. Lakin gördüğüm en güzel survival sunucusu. Başarılar dilerim. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. Ve umarım piyasada kalıcı olursunuz...

seyyit16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu ana kadar gördüğüm en kötü sunuculardan biri build desen 0 suncucu lagdan geçilmiyor dolusuyla bug var.