Kitsiz Hunger Games

MineKmo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar;
Bana Kitsiz Hunger Games Plugini Verebilecek Veya Ayarlıyabilecek Biri Varsa Özelden Link Atsın Pc'mden Sv Açıyım 20 Kişilik Oynıyalım Zevkli Olur Diye Düşünüyorum Kitlilerden Bende Sıkıldım Tek Plugin Olmasın Bi Kaç Adet de Map Olursa Zevkli Ve Seri Bir Şekilde Hg Zevkini Çıkarırız Tabi Tutulursa İleride Büyük Kitsiz Server Açarım
İyi Günler.

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kitsiz hunger gamesin asıl adı "Survival Games"dir.Bunu plugins.bukkit.org'da arayarak bulabilirsin.Eğer harita da istersen planetminecraft benzeri sitelerden bulabilirsin. :)

MineKmo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kitsiz hunger gamesin asıl adı "Survival Games"dir.Bunu plugins.bukkit.org'da arayarak bulabilirsin.Eğer harita da istersen planetminecraft benzeri sitelerden bulabilirsin. :)
hg diye biliyor herkes vede pluıginleri toplu halde direk elinde olan biri varsa istedim yoksa araştırmayı biliyorum ama çok uzun sürer vede map için verdiğin site için teşekkür ederim :)

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hg diye biliyor herkes vede pluıginleri toplu halde direk elinde olan biri varsa istedim yoksa araştırmayı biliyorum ama çok uzun sürer vede map için verdiğin site için teşekkür ederim :)

Toplu pluginleri diyorsun ama zaten kitsiz hunger games için sadece bir plugin var.O da survival games plugini.Geriye Authme vb eklemek sana kalmış. :)