Köy Geliştirme Nasıl Oluyor ?

Maximillian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet köy olayını deniyim dedimde nasıl oluyor

1. nasıl geliştiriyoruz neler yapıyoruz....

2.gelişince bize bi faydası oluyormu yoksa sadece gelistiriyomuyuz ..

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çoğu kişi etrafa villager salınca kendilerine köy yapıyorlar der,Ama kendim denedim ve hiçbir şey olmadı.

Maximillian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o köyler köylüler işte mesala bana yakın bi köy var 14 emerald verip diamond chest alıyorum işime yarıyor baya,iste o köyleri geliştire biliyormuşuz sanırım nüfüsları artıyor ve alıcak güzel seyler cıkabiliyor ..ama tam nasıl yapıyoruz iste ..20 kapılı bi köy yapınca kendilerine iron golem falan yapıyolarmış sanırım ..

Maximillian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nüfüsü nasıl artırcaz peki,köye yeni evler yaptım her yeri ısklandırdım falan artış yok pek,gerci beklemedim fazla biraz bekliyim en iyisi ..diamond set parcalrı alabiliyoruz tek faydası o sanırım bide tohumları falan buluyoruz yeni başladıysak ..

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nüfüsü nasıl artırcaz peki,köye yeni evler yaptım her yeri ısklandırdım falan artış yok pek,gerci beklemedim fazla biraz bekliyim en iyisi ..diamond set parcalrı alabiliyoruz tek faydası o sanırım bide tohumları falan buluyoruz yeni başladıysak ..
nüfusu artırmak için heryere kapı koymak gerekiyo:Dbiraz tuhaf ama ben denedim oldu:)

troll face

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yaw bi updatedemiydi moddamıydı bilmiyodum villagerler bebek doğuruyodu böylece nüfus artıyodu daha gerçekçi yani

dasmane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
harbiden oluyor benim köyüm var biraz değişiklik yaptım kapı falan ekledim elinde çiçek iron golem geldi

Maximillian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte yeni bi haritaya başladıgında yakınlardaki bi köyü geliştirip nüfüsü artırırsan köylülerden çok işe yarar seyler alabiliyorsun emeraldla,başlangıç icin cok rahatlatıyor,iron golemde köyü koruyor cıkınca ...