Kule | Justbehappy

Nasıl olmuş ?

• Güzel olmuş

• Geliştirebilirsin

• Kötü olmuş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Justbehappy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben @Justbehappy.. İlk defa bu tarz bir yapı yaptım ve bu yapıyı bir projemde kullanacağım..
Ortaya bu yapı çıktı..

Sizlerinde düşüncenizi almak istedim.. Hatalarım nelerdir nasıl geliştirebilirim sölerseniz sevinirim :)

Resimler bu kadardı
İyi günler Dilerim

Ekli dosyalar

• 2016-10-22_22.49.19.png
    2016-10-22_22.49.19.png
    302.9 KB · Görüntüleme: 453

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kırmızı ortaya kazan ile bir şey yapabilirdin :D Çok sade durmuş ama böyle de iyi olmuş :D Tebrikler :D
JUST ORDUSUUUUĞ!

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Merhaba, JustbeHappy

Kulenin boyu kısa olduğu için yapacağın detayları alt kısımda daha belirgin ve büyük, üst kısımlarda ise daha az belirgin ve düşeysel yaparsan bence daha iyi durur, eline sağlık.

Justbehappy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kırmızı ortaya kazan ile bir şey yapabilirdin :D Çok sade durmuş ama böyle de iyi olmuş :D Tebrikler :D
JUST ORDUSUUUUĞ!
Kazanın hoş durmayacağını düşünüyorum :D
Merhaba, JustbeHappy

Kulenin boyu kısa olduğu için yapacağın detayları alt kısımda daha belirgin ve büyük, üst kısımlarda ise daha az belirgin ve düşeysel yaparsan bence daha iyi durur, eline sağlık.
Teşekkür ederim :D
Boyu uzatmak kuleyi daha iyi gösterebilir :) Kule güzel :)
Teşekkür ederim :)
Sen LCTR den atıldın mı ._.

Onun dışında kule kısa olmuş. Uzatırsan daha bir hoş olabilir.
Hayır,LCTR'den kendi isteğimle çıktım bundan sonrası benim için daha iyi olacağını düşünüyorum..

Son düzenleme:

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kazanın hoş durmayacağını düşünüyorum
Bilmem,ama kazan kullanmayacaksan huş çiti ile kazanlar veya örsler koy. Daha detaylandırır bence. Mesela bir çit bir örs/kazan, bir çit bir kazan/örs.
Sen bilirsin ama :D

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulenin boyu kısa kalmış,biraz daha detay ekleyip uzatabilirsin başarılar dilerim :)