Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sizlerden kanka ve kuzeni karşılaştırmanızı isteyeceğim. Bana sorarsanız Kuzen diyorum ne de olsa aileden biri fakat yakınlığa göre değişebileceğini düşünüyorum.
Sizce Kuzen mi Kanka mı?
Kuzenlerimin yanında kardeşlerimin yanındaymışım gibi hissediyorum. Aslında zaten samimi olduğum 1 kuzenim var. Ama aynı zamanda kankalarımın yanında da kardeşlerimin yanında gibi hissediyorum. Belki kuzenlerimi az gördüğümden kaynaklanıyor. Kuzen ailemizin parçası. Yani kuzen
Kişilik ile alakalı, kanka öz kardesten bile daha yakın olabilir. Ama bir noktası iyi, kuzen akraba bağı olduğu icin insanın yasıtı karsı cins kız/erkek kuzeni oldumu daha samimi olmasına vesile olabiliyor. Öbür türlü biliyorsunuz kızlara kolunuz deydimi namusu kirlenebiliyor triplere giriyor. Ya da arkadaslıkla olayı sınırlandıramıyorlar. Hepsinle çok iyi anlastığım icin secim yapamıyorum, çok tatlılar
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.