Medieval Shelter By: Minnakk [MassiveMine]

Minnakk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MassiveMine OITC mapimizden bir sığınak .. Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok yorumlarınız için şimdiden teşekkürler ..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Çatı çok absürd durmuş. Kat aralarında gereksiz blok kullanımı var ben bu sefer begenmedim :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık-İçerik uyumu göz ardı edersek çatıda sadece çatı uçlarında odun kullanıp diğer kısımları tahta ve basamak ile eğim verirsen daha estetik durabilir ayrıca lamba daha yaratıcı olabilirdi.

Minnakk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık-İçerik uyumu göz ardı edersek çatıda sadece çatı uçlarında odun kullanıp diğer kısımları tahta ve basamak ile eğim verirsen daha estetik durabilir ayrıca lamba daha yaratıcı olabilirdi.
Çatılara kırık taşdan olan çubuklar olmamis. Ayrıca ışık taşı ile yaptigin aydınlatma çok kötü durmuş. Malesef olmamış
Çatı çok absürd durmuş. Kat aralarında gereksiz blok kullanımı var ben bu sefer begenmedim :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pekala :) birdaha konu açmıcam valla yok ben modern çalışıcam bunu beceremiyorum :( :'(

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmamış. Geçen Yaptıgın yapı Gibi Sırf Ayrıntı Olsun Diye Çatıya Eklemeler Yapmışsın Buda Yapıyı Bozmuş.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence fena değil çatıdaki stone walları kaldır lamba tasarımını değiştir texture pack+ shaders epic olur :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çatı Pek Olmamış Birde Sığınak Yer Altında Olmazmı :D