Minecraft 1.3

En Son Snapshotu beğendiniz mi

• Kullanılan toplam oy
    4

alcohollica

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir şey soracam oyunun en son sürümü 1.2.5 değil mi biyerden duydum 1.6.6 sürümü var diyorlar bide 1.3 çıkacak diyorlar 1.6.6 nedir ve 1.3 ne zaman çıkacak ?

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir şey soracam oyunun en son sürümü 1.2.5 değil mi biyerden duydum 1.6.6 sürümü var diyorlar bide 1.3 çıkacak diyorlar 1.6.6 nedir ve 1.3 ne zaman çıkacak ?

şu an Minecraft'ın en son sürümü 1.2.5 fakat yakın zamanda 1.3 sürümüne geçilecek.

1.6.6 ise oyunun BETA versiyonu oluyor.Oyun tam sürüme geçtikten sonra 1.0 dan başlayarak devam etti.

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
1.3'ün çıkmasına az zaman kaldı. Şuanda ne zaman çıkacağını bilemiyorum, ama çıkmasına az kaldığına söyleyebilirim :)

1.6.6 sürümü oyun beta aşamasındayken çıkan bir sürümdür. Oyun betadan çıkmadan önceki sondan 3. sürümdür.

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.3'ün çıkmasına az zaman kaldı. Şuanda ne zaman çıkacağını bilemiyorum, ama çıkmasına az kaldığına söyleyebilirim :)

1.6.6 sürümü oyun beta aşamasındayken çıkan bir sürümdür. Oyun betadan çıkmadan önceki sondan 3. sürümdür.

Hep çıktı çıkacak diyor Mojang ama kaç hafta geçti çıkmadı :D Çıkarsınlar artık :blase:

AtQ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.3 ağustosun 1 inde cikacak minecraft forumdan duydum ve snapshot 27w midir a midir iste o cikti

yusuf1859

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
çıktımı 1.3 onu söyleyin :) :roflmao: nezamandır bekliorm yha :mad: çıkarsa link koyun