Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar benim minecraft la ilgili bir sorunum var lütfen yardım edin
tıkladığımda normal açılıyor ama arka planda hiçbir şey yok ve köşedeki logoda minecraft işareti olması gerekirken java işareti var
sonra siyah bir ekran çıkıyor ve hiçbir şey açılmıyor tabi bide loading olurken yazılar birbirine giriyor kaçtane java yükledim sildim olmuyor bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu 2 haftadır uğraşıyorum lütfen yardım edin olmuyor
başlta menüsünde çalıştır komutu var , ona bas ve ''%appdata% yaz ilk klasöre gir .minecraft isimli bi klasör olucak onu sil ve oyuna tekrar girmeyi dene
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.