Minecraft Config Dosyası Yok

SisOrBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Ben Minecraft Köylü Modu İndirecektim Comes Aliveden
Fakat Config Dosyam Yok Neyapmalıyım?

Akın34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlat menüsüne çalıştır yaz.Çalıştıra girip "%appdata%" yaz tırnak işaretleri olmadan.Sonra "Roaming" klasörüne gir.Ardından .minecraft adlı klasöre gir.Orada "bin" adlı klasöre gir.Ardından en alttaki minecraft.jar dosyasına sağ klik ile tıklayıp winrar ile aç o dosyayı.Sonra oradaki "mob" adlı klasöre gir.Ardından "villager" klasörüne gireceksin.Sonra indirdiğin dosyalarla oradaki dosyaları değiştir.Oyuna girdiğinde köylüleri değişmiş olarak göreceksin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Forge mod Loader yükle. 3 tane klasör ekleyecek Mods CoreMods config öyle atmayı dene bide önce Forge Mod Loader kurman lazım.

SisOrBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ekleyin konusalım
sende yükle skype bence önemli bisi daha dicem[DOUBLEPOST=1371027993,1370348941][/DOUBLEPOST]schaffer özele gelirmisin

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge mod Loader yükle. 3 tane klasör ekleyecek Mods CoreMods config öyle atmayı dene bide önce Forge Mod Loader kurman lazım.
baya eski bi konu ama abi seni yorcam biraz kusura bakma da ben bir mod pack oluşturdum ama config ayarları nasıl yapılıyor...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
baya eski bi konu ama abi seni yorcam biraz kusura bakma da ben bir mod pack oluşturdum ama config ayarları nasıl yapılıyor...
Modlar ile birlikte oyunu çalıştırdığında %appdata% ya config dosyası eklenecektir eklenmez ise configli dosyan yoktur var ise o dosyaya gir ve içinde her modun kendi configi vardır editleyebilirsin içlerinde anlatım olur genelde #ile başlayanlar anlatımdır, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi adamin ham maddesisin simdi modlari kurup conig dosyasini atarim :)

Samsun Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.