abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Devreler yandı komple bakıyorum iyi iyiHerzaman açık değildir, saldırı olduğunda veya kitlendiğinde veyahut yetkililer server makina ücretini ödeyemeyip sunucu kapandığı zamanlar kapalı oluyor.
Devreler yandı komple bakıyorum iyi iyiHerzaman açık değildir, saldırı olduğunda veya kitlendiğinde veyahut yetkililer server makina ücretini ödeyemeyip sunucu kapandığı zamanlar kapalı oluyor.
Anten çekilmez anten'in kendisi frekans çeker Genel kültür seviyen halen yerlerde senin gibi bakıyorumHala hakaret ediyo yahu, Abdullah anten olsan çekilmezsin yavrucuğum.
Anten kişiye takılmaz kendisi frekans çeker genel kültür seviyen yok ise bana anten tak gibi cümleler kurup kendini yerlerde süründürme, özür dile bitsin konu.
Hatanı anladıysan insan formuna dön o zamanİhtiyacım olursa veririm, teşekkürler.
Halen beyinsizliğe devam ediyorsunAnladığım zaman dönücem, bak ne güzel söyledin şimdi. Sende biliyosun bu forumu demekki. Fark etmen için söylüyorum sen logout yapınca burası bir insan formu.
Diğer konu kapandı bu aradaHahaha çokmu komik? Ne dediğin anlaşılmıyor bile.
çok değişik birisinHayır senin yüzünden.
Artık düşünmeden ve konu hakkında bilgi edinmeden eleştri yapacakmısınTeşekkürler, sen daha değişiksin.
Yapmıcan demek hadi görelim tatlı ve şirin bi çocuk olda abin sana kofret alsınYapmıcam, hiç yapmadımda. Ben herşeyi biliyorum ve son derece doğru ve kurallara uygun bir şekilde eleştiri yapıyorum; siz ise kurallara uymuyorsunuz.
İdolümsün Abdullah..
Seni şu konulara geçen gün penisini çekip atan çocukla karıştırdım sanırım aslında tatlımı tatlı sütlaç gibi biriymişsinO yüzden değil, hep idoldün senParti aç oyun olayım, mesaj at beğenin olayım, harem kur.. tamam her neyse.
2 ciddi eleştiri attık nasılda kızıyonuz bana : D
Derdin ne peki senin? İnsanlara hakaret edip aşağılamak hoşuna mı gidiyor? Yoksa doğru ile yanlışı ayırt edemeyen aciz biri misin?Hayır o değildim. Sadece zevkine bi ara irispiiskefi açmıstım : D
Uzatma.Yapmıcam, hiç yapmadımda. Ben herşeyi biliyorum ve son derece doğru ve kurallara uygun bir şekilde eleştiri yapıyorum; siz ise kurallara uymuyorsunuz.