Minecraft Oyun Iconları ! Icon Nasıl Değiştirilir ? Gir İçeri Tam 5 Adet Var Seç Beğen Al !

Assassin's Creeper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Minecraft icon değiştirmeyi ogreticem ardından birkaç icon vericem siz istediginizi seçin

ICON NASIL DEGISTIRILIR ?
Icon Değiştirmek için öncelikle beğendiginiz bir iconu indirin..
Ardından o iconu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Siteye yükleyin ve convert edin yani .ico ya çevirin
Sonra onu hangi işletimi kullanıyorsanız onun altındaki indir dugmesine basarak indirin..

(Mesala Windows sa Windows yazan yerin altında indirin..)
Sonra bunu masaustune veya bir icon's klasoru olusturup onun icine atın

Minecraft'a sağ tıklayın özellikler deyip simge değiştir deyin ve o iconu seçip değiştirin :)
(Not: Eğer simge değiştir falan çıkmıyorsa Minecraftı başka bir yere alın sonra ona basıp Masaustu Kısayol Oluştur deyin ve kısayolun simgesini değiştirin)
(Not2:Iconların oldugu yeri değiştirirseniz simge kaybolr kagıt seklinde gozukur o yuzden yerini hiç değiştirmeyin ! )

Icon Nerden Bulabilirim ?

iconları Googleye veya kullandıgınız bir arama motorundan aratarak bulabilirsiniz
Örn : Minecraft Icon's yazıp fotografı indirin ve verdigim siteden çevirip kullanın.

Benim Size verecegim Icon Onerileri

1.Icon Fotografı Indırın ve verdigim siteden çevirin.Hepsi Icin ayni islemi yapin.

Indirme Linki :

2

Indirme Linki :

3

Indirme Linki :

4

Indirme Linki :

5

Indirme Linki :

Bukadar Arkadaslar Hersey Bana Ait ! (Fotolar Haric :D) Hepsini Kendim Yazdım Emege Saygi

Beqene Tıqq xD :D