Mob Kavgası

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynarken oldukça kullanıştı bulduğum bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerle (büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama belki bilmeyen vardır :sırıtmak: )

Bir iskelet size ok atarken bir örümcek veya başka bir iskeletin arkasında geçerseniz moblar kavgaya başlıyor az hayatımı kurtarmadı bu taktik iskelet tam oku atıp öldürecekken bir örümceğin ona saldırması sonucu iptal ettiği atışlar :sırıtmak:

ero0123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İskeletler birbiriyle ok atışırken ben aradan sıvışışıp kaçıyom :)

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek iskeletle falan değil ki ben endermanla zombiyi kapıştırdım.
nasıl oluyo lan o benim bildigim zombi sadece sana ve köylülere dalar endermansa kendisine vuranlara ve sana e zombiler endermana dalamadığına göre nasıl yaptın lan? ve ayrıca eğer bir iskelet okuyla bir creeperi öldürürse creeeper bir plak düşürür[DOUBLEPOST=1376552978,1376552912][/DOUBLEPOST]en son baktığımda öyleydi adamın biri savaşıyodu bi vidyoda iskelet creeperi vurdu plak düştü

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl oluyo lan o benim bildigim zombi sadece sana ve köylülere dalar endermansa kendisine vuranlara ve sana e zombiler endermana dalamadığına göre nasıl yaptın lan? ve ayrıca eğer bir iskelet okuyla bir creeperi öldürürse creeeper bir plak düşürür[DOUBLEPOST=1376552978,1376552912][/DOUBLEPOST]en son baktığımda öyleydi adamın biri savaşıyodu bi vidyoda iskelet creeperi vurdu plak düştü

Etrafı iyice bi karıştırdım ondan sonra kendiliğinden bişeyler oluyo :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düz dünya açın . Water tipini seçin. Her taraf deniz olacaktır. Sonra ortaya demirden bir kafes yapın.
İçine bir adet Enderman ve Iron Golem koyun . Sonuç : Amazing ! :D