#OlymposBT ! 23Nisan Hediyesi / Factionmap free / CustomMap

Map Nasıl ?

• Mükemmel

Kullanılan: 21 77.8%
  • Geliştirilmesi lazım.

Kullanılan: 7 25.9%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana çok karışık geldi . Güzel olan organicler de alıntıymış zaten. Dağ desen bir özelliği yok hatta kötü olmuş . Bir gemi var orda fena durmuyor . Harita bana çok karışık geldi belki resimlerden dolayıdır açıp bakmak lazım bi' de . Tavsiyem gidin adam akıllı anlaşılabilir resimler çekin ve organicleri dozunda kullanın .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu resme bakınca neredeyse bütün gökyüzünü bunlarla doldurmuşsunuz

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana çok karışık geldi . Güzel olan organicler de alıntıymış zaten. Dağ desen bir özelliği yok hatta kötü olmuş . Bir gemi var orda fena durmuyor . Harita bana çok karışık geldi belki resimlerden dolayıdır açıp bakmak lazım bi' de . Tavsiyem gidin adam akıllı anlaşılabilir resimler çekin ve organicleri dozunda kullanın .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu resme bakınca neredeyse bütün gökyüzünü bunlarla doldurmuşsunuz
Tebrik ederim tek bizi anlayan kişi sen çıktın , teşekkürler cidden amacımız daha değişik bir hava yansıtmaktı ama neyse :(

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Zaten mapteki organicler alinti onun disinda shaderden net gozukmuyor, emek verseniz bile haritanin kalitesi alt seviyede. Ayrica yukaridaki kuslarin sayisini ve paletteki renk sayisini biraz azaltin hem shader hem de karisiklik, guzel olsa bile cok kotu gosteriyor.

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer maplerin gibi buda efsane olmuş, faction sunucusu açıcam aklımda süper fikirler var ama bütçem yok :( Free map kullanıncada oyunculara her ne kadar alıntı map kullanıyoruz desek bile gelip küfür ediyorlar ağırıma gidiyor, buildimde iyi değil. Türkiyede bedava mapleri kullanan sunucular hiçbir oyuncu görüşüne aldırmayanlar oluyor. Konudan fazla saptım kusura bakma süper olmuş.

AKadi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olympos yapacakta olmayacak. Yine çok güzel bir harita elinize sağlık. :notch:

:tekno:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tartışma boş ve gereksiz yere uzatıldı. Konuyu bu sebepten dolayı kilitliyorum. Yapı hakkında görüşlerinizi belirtmek yerine karşınızdaki insanları egoist bir tavır takınarak aşağılamanız kurallara aykırıdır.

18- Konu Baltalamak

Özellikle Minecraft Sunucuları ve Minecraft Hosting konusunda, konu sahibine kanıtsız bir şekilde ithamda bulunmak, konunun gidişatına aykırı içerik paylaşımı yapmak yasaktır.

Bunun dışında kimse burada en iyi değil herkesin hatası var. En iyiymiş gibi tavır takınmayı herkesin acilen bırakması gerekiyor. Zaten iyi olabilmek için eleştiri yapabilmeyi ve eleştirileri kendini geliştirecek öneriler olarak görmeyi öğrenilmeli ne yazık ki çoğu kişi bu erdemli davranışları edinememiş. Bu tartışmadaki herkese bir uyarı niteliğindedir gelecekte aynı durum tekrar ederse acımadan cezalandıracağız haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...