Sunucu ismimi geçen sene açtığım sunucudan bu yana kullanıyorum, geçen sende kullandığımda bir tek ben kullanıyordum en azından tr de reborncraft isminde bir sunucu bulamamıştım, eğer bir probleminiz varsa veya ismin telif haklarına sahipseniz yorumlarda saçma saçma şeyler yazmak yerine discord adresimden ve ya forumdan mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz, " REBORN " kelimesi " YENİDEN DOĞMAK " anlamına gelir, kelimeyi bulan kişi falan mısınız ? Bu konuya gelen 2. mesaj tekrardan söylüyorum lütfen bir sorununuz varsa özelden yazın halledelim.utanmadın mı isim çalmaya kardeşim ?
Uzun süredir bekledigim ve sonunda çok güzel şeylerin ortaya çıkacağını bildiğim bir sunucu Poyraz ve Umutcan ellerinden geldiğince ilgileniyorlar ki baya baya ilgileniyorlar sistemlere baktım hoş gayet güzel oyun zevkini doruklarina kadar yaşayacağımız bir sunucu olacağını düşünüyorum oyundaki nick KH_Roxtieny oyunda sistemleri oturttuğumuz sürece elimizden geldiğince biz de size destek oluruz bu forumu okuyan herkesi bekliyorum bu zorlu karantina günlerinde tartışmadan güzelce oyunumuzu oynayalım Khanos klani olarak hepinizi bekliyoruz Hayırlı Ramazanlar.REBORNCRAFT SURVİVAL AÇILIŞ CUMARTESİ 21:00!
- play.reborncraft.pw
Ekli dosyayı görüntüle 152258
Ekli dosyayı görüntüle 152259Ekli dosyayı görüntüle 152260
Ekli dosyayı görüntüle 152261
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oto Farm
* Otofarm nedir?
- Otofarm tohumları otomatik kırıp tekrar ekebilir.
* Nereye gidiyor oto farmın topladığı tarımlar?
oto farmın meşalesine sağ tıkladığınızda içinde bulunan hazneyi görebilirsiniz, tarımlarınız bu hazneye dolar.
Bu hazneyi genişletmek için oto farmın bulunduğu bloğun bir altına huni yerleştirin (alt kısımda bulunan görsel gibi)
Otofarm'ı denize v.b meşalenin duramayacağı yere koyarsanız silinir ve sorumlusu siz olursunuz!
- Daha detaylı bilgi edinmek için oyun içinden /bilgi
Kazı kazan
En az 3 hediye kutusunu bul ve ödül kazan!
(kazımak için shift ile eğilip mouseni hareket ettir!)
İpeksi dokunuş spawner alma sistemi! (önemli!)
sunucumuz için yeni bir ipeksi sistemi düşündük, artık büyü masasından bastığınız ipeksi kazmalar hiçbir işe yaramıyor,
bunun yerine oyun başında herkese " LEVEL 1 " Taş kazma veriyoruz, bu kazma taş ve diğer madenleri kırdıkça leveli yükseliyor,
her levelde kazmaya yeni özellikler ekleniyor, level 5 olunca " İpeksi Dokunuş 2 " özelliği ekleniyor.
Bu sistemi eklememizin sebebi survival sunucularda heryerde
deli gibi spawner görmemiz, bu sayede hem spawner ticareti artacak hemde her yer spawner olmayacak!
Bu kazmayı kimseye veremezsiniz, verseniz dahi alan kişi spawner kıramaz.
Kazmalar "kişiye" özeldir.
Ramazan boyunca günlük ödül
Davulcu Poyraz'dan Ramazan boyunca günlük ödül alabilirsin!
Görevler
- Sizler için hazırlamış olduğumuz para kazanabileceğiniz, tecrübe puanı kazanabileceğiniz
eğlenceli görevler!
Klan
- Detaylı, istatistik tutulan güzel bir klan plugini!
(/clan komutu ile bilgi alabilirsiniz)
(Her hafta klan turnuvası düzenliyoruz!)
Jackpot
- Kumar oynayıp kolay yoldan para kazanmak istersen tam sana göre!
Arananlar
- Bir düşmanının kellesine ödül koy ve öldüren kişiye para gitsin!
Pazar
- Kategorileştirebileceğiniz sanal pazar
İstatistikler
- Bu zamana kadar kaç maden kırdığını merak ediyorsan /istatistik yazarak bakabilirsin.
Discord doğrulama
- Oyun hesabınızı discord hesabınız ile birleştirip kasa anahtarı kazanabilirsiniz!
Nasıl discord doğrulanır
Oyun içinden /discord doğrula yazıp çıkan komutu sunucumuzun discord adresinde bulunan
#survival-doğrula kanalına !doğrula SENİNKODUN şeklinde yazıyorsunuz ve 2 dakika içerisinde
ödülünüz geliyor!
Balık Eventi
Belirli günlerde düzenlediğimiz eğlenceli balık eventi! (en büyük balığı tutan kazanır)
Levelli fırın
- Fırınlarınıza level atlattırıp özellikler kazandırabilirsiniz (çoklu üretim, daha hızlı üretim v.s...)
İtem gönder
- 100lerce blok uzaklıta bulunan arkadaşınıza kazma mı vermeniz gerekiyor, bizim sunucumuzda bir problem değil!
/itemgönder ARKADAŞININ İSMİ açılan menüye arkadaşına göndermek istediğin itemleri koyabilirsin!
Claimden At
- Bir kişi claim alanınıza girdi ve sizi rahatsız mı ediyor? hiç dert etme /claimdenat OYUNCU İSMİ
komutu ile claim bölgenizde bulunmasını istemediğiniz kişileri claiminizden tekmeleyebilirsiniz!
play.reborncraft.pw
mc.reborncraft.pw
oyna.reborncraft.pw
3 ip adresi ile de giriş yapabilirsiniz!
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, sunucu açılınca görüşmek üzere!Uzun süredir bekledigim ve sonunda çok güzel şeylerin ortaya çıkacağını bildiğim bir sunucu Poyraz ve Umutcan ellerinden geldiğince ilgileniyorlar ki baya baya ilgileniyorlar sistemlere baktım hoş gayet güzel oyun zevkini doruklarina kadar yaşayacağımız bir sunucu olacağını düşünüyorum oyundaki nick KH_Roxtieny oyunda sistemleri oturttuğumuz sürece elimizden geldiğince biz de size destek oluruz bu forumu okuyan herkesi bekliyorum bu zorlu karantina günlerinde tartışmadan güzelce oyunumuzu oynayalım Khanos klani olarak hepinizi bekliyoruz Hayırlı Ramazanlar.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Sunucu gayet güzel ve başarılı gözüküyor ama konu tasarımı geliştirilebilir daha fazla detay verilebilir. Başarılar.