[Plugin Paketi] MCSG BattleGrounds Paketi Beta v1 Tam Sürüm Yakinda !!! Ve Ozel Skript +Plugin

Daha Gelsinmi Yani Beta v4 Beta v3 ? Gibi

• Daha Çok Getirmelisin ! Puan : 10

Kullanılan: 15 62.5%
  • Evet ! Puan : 8

Kullanılan: 1 4.2%
  • Bence ! Puan : 6

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gerekenlere ! Puan : 4

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Bu Bize Yeterli ! Puan : 1

Kullanılan: 3 12.5%
  • Sevmedim Puan : 0

Kullanılan: 5 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    24

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCSG Plugin paketimi hatırlattığın için teşekkür ederim, başarıların devamını dilerim. (gerçekten unutmuştum -_-)

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel fakat group manager calismiyor bende?

Ayrıca nitradoyla alakalı bir sorunmu bilmiyorum fakat 1.8 e gecirdigim zaman svyi devamlı kendini resliyor çözümünü bilen varsa sevinirim :)
Sizde Bir Sorun Olabilir Artik Fazla Pluginle uğraşmıyorum bilgisayarımı bozuyor biraz yardım icin >> Group Manager 1.8 Güncelleyin Olmaz ise Group Managerin Perm'lerini kendiniz yaziniz işe yarayabilir. Skriptte nitradoyu engellicek bir şey oldundan emin olmalisiniz skript yapabilir.

MCSG Plugin paketimi hatırlattığın için teşekkür ederim, başarıların devamını dilerim. (gerçekten unutmuştum -_-)
Önemli Değil :)

YurdakulHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek veya başka bir şey gormedim :D benim Paketimden Biraz alinti şeyler ama Kendini Gelistire Gelistire :D Profs. Çalısmaya başlicaksin ?

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek veya başka bir şey gormedim :D benim Paketimden Biraz alinti şeyler ama Kendini Gelistire Gelistire :D Profs. Çalısmaya başlicaksin ?
yoo kendim yaptim essentials'i falan başka yerden aldım +Mask'i yapamadım Ve Bounty' sisteminde yeni olduğumdan senden BountyShop'u yeni duruyorum ama mcsg de bounty shop yok ben ölesine koydum !