Plugin Ve Server Için Biraz Yardım

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)Arkadaşlar ben bir server kurdum.İçide iyi güzel ve arkadaşlarım arasında da rağbet gördü ve girenler çoğaldı.Server'daki yapılar güzel fakat dağınık ve düzenli değil.Bundan dolayı düzenli bir server map'ına ihtiyaç duydum.Ki bundan dolayı sizden yardım istiyorum.Server mapı olan verebilirmi?

2)Arkadaşlar ben server'a fazla plugin yükledim mi run.bat serveri açamıyor ve bende bazı pluginleri silmek zorunda kalıyorum fakat hangisinin işime yarayıp yaramayacağınıda bilmiyorum.Bundan dolayı server'ın temel ihtiyaçlarını karşılayacak ve market gibi birkaç hoş eklentisi olan pluginleriniz varsa bana yollayabilirmisiniz?

3)Arkadaşlar başta söylediğim gibi ben bir server kurdum.Fakat yenilenmeye ihtiyaç duyuyor.Ve bununla birlikte 2 Admin 3 Mimar arıyorum.Fakat server'ın bu aralar açılabilmesi tam bir muamma...Eğer server işlerine yardım olacak ve sorun yaratmayacaksanız,deneyiminiz varsa başvurabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1370346066,1370343035][/DOUBLEPOST]Güncel.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım server map ım var ama kendi serverimde kullanacağım o yüzden veremem.Ama serverini düzeltmene yardımcı olabilirim.Ama her şey karşılıklı tabi kii :) serverinde bana admin lik verirsen :)