dreadbread
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle herkese merhaba bu forumu yeni buldum.
Uzun zamandır Crackli bir serverda skyblock oynuyorum ama pek Türk yok ingilizcem var ama yine de Türk olunca bir ayrı oluyor. Realmsımın süresi var o yüzden onu istemeyen olursa bi serverda skyblock oynayabiliriz. Premium serverlar tercihim ya da benim şu an oynadığım server olabilir. Mc nick bırakın ve bir de Discorda gelin
Perşembe gününe kadar sadece akşamları girebiliyorum perşembe günü işten çıkıcam 7/24 girebilirim fakat yazıcakların yaşının biraz büyük olmasını tercih ederim küçük kardeşlerim de yine çekinmesin ama isterlerse Discorda beklerim ve bu arada ben de 18 yaşındayım
Uzun zamandır Crackli bir serverda skyblock oynuyorum ama pek Türk yok ingilizcem var ama yine de Türk olunca bir ayrı oluyor. Realmsımın süresi var o yüzden onu istemeyen olursa bi serverda skyblock oynayabiliriz. Premium serverlar tercihim ya da benim şu an oynadığım server olabilir. Mc nick bırakın ve bir de Discorda gelin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
.gg/WXtjQDPerşembe gününe kadar sadece akşamları girebiliyorum perşembe günü işten çıkıcam 7/24 girebilirim fakat yazıcakların yaşının biraz büyük olmasını tercih ederim küçük kardeşlerim de yine çekinmesin ama isterlerse Discorda beklerim ve bu arada ben de 18 yaşındayım