Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna | Yorum

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk erkeklerinin bu klip i izlemekteki amacı genellikle başka oluyor. Ama müzik gayet güzel.
Şu aralar nedense kendi milletini ezik görme duygusu insanlarda ağır basıyor.Hayır anlamıyorum.Klipte çok net lezbiyenliğe ve tütüne teşvik edilmiş.Hala böyle bir yorum yapılması şaşırtıcı.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şu aralar nedense kendi milletini ezik görme duygusu insanlarda ağır basıyor.Hayır anlamıyorum.Klipte çok net lezbiyenliğe ve tütüne teşvik edilmiş.Hala böyle bir yorum yapılması şaşırtıcı.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kusura bakmayın görüşümü yanlış anlatmışım. Benim yukarıdaki cümlede tamamen bu inci sözlük adındaki bir sözlüğün açık açık söylediklerini burada dolaylı bir sekilde anlattım. Yani benim butadaki amacım YÜCE TÜRK MİLLETİNİ ezmek değildir. Bu iş ile çakışan bir aşırı milliyetçilik duygum , hissim vardır zaten

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamiyle lezbiyenliği konu alan bir klip. İllimünati örgütünün'de bu konuda beynine ve zevk duyularına saldırıyorlar. Siyah beyaz çizgiler ise çift kişilik oluşturduğunu çağrıştırmamaya çalışıyorlar. İllimünati ile alakalı hiçbir yalana kanmayın.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tamamiyle lezbiyenliği konu alan bir klip. İllimünati örgütünün'de bu konuda beynine ve zevk duyularına saldırıyorlar. Siyah beyaz çizgiler ise çift kişilik oluşturduğunu çağrıştırmamaya çalışıyorlar. İllimünati ile alakalı hiçbir yalana kanmayın.
Zaten malum bu ikisinin neci olduğu bu konularda