Skript - Plugin [Soru]

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben skript yazıyorum. Fakat artık eclipse'den normal pluginler yazmak istiyorum. Bunun bir dersi varmıdır? Skriptle aynı dildemi ?

Bir anlatır mısınız?

Soru 1 : Dersleri varmı? Linki?
Soru 2 : Skriptle aynı şekildemi yazılır?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ders arıyorsan yabancı Youtube kanalları öneririm ama linki şu an atamam ^^
Birisi için Java bilgisi lazım. Birbiriyle alakası yok yani.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öğrenememenizin ana sebebi zaten bu.Araştırmaktan acizsiniz.Armut piş ağzıma düş kafasıyla bilgisayar öğrenmek istiyorsunuz.

Yemek tarifi gibi java öğrenilir mi ?
'İmam Bayıldı nasıl yapılır?'
'Java nasıl öğrenilir?'
Java kitabını almak için 3km yol yürüdüm, sonra kitap yok dediler.Üzüntü ile eve geldim.İnternetten sipariş ettim.Her insan araştırmayı,uğraşmayı sevmiyor. işte bu arkadaşda bunlardan birisi.Ne dersin ki :(

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırmaya üşendiğimi nereden biliyorsunuz? Bu soruları googlede 2 - 3 kere aradım. 2.soruyu zaten biliyordum ama yinede sizden bilgi almak istedim. 1.'de youtubede aradım ama hep 1.bölümü paylaşıp 2-3-4'ü olmayan videolar gördüm. Sizden bilgi istediğim için kusura bakmayın. İstemedim sayın.

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizcem var.
Sadece Java diline çok karmaşık dedikleri için açtım. Sizin görüşlerini toplamak istedim fakat herkesden tepki aldım. Yani burası destek eğer destek vermeyecekseniz niye yorum yapıyorsunuz?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu kitabı indir ve yarısına kadar oku bukkit api'yi kullanacak kadar java bilgisine sahip olursun.
Bizim matematik hocasının bana tabiri ile 'amip seviyesi'(hakaret olarak algılama)'den başlayıp bir yere kadar götürür.

Dediğim gibi bukkit'le uğraşacaksan yarısında bırakabilirsin.
'Black art of java game programming'
Google'ye girmenin zor olduğunuda biliyorum:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1426938139,1426937978][/DOUBLEPOST]
Google'ye 'minecraft pluginer' yazarsan sadece Türkçe kaynaklar alırsın.(config düzenleme proları)
Doğru tabir:
Prolara saygı* :(