[Skript] Tag sistemi - Düzeltme

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün tag sistemi yapmaya karar verdim. kendim yapabildiğim kadarıyla oldu fakat hiçbir komutu çalışmadı yardımcı olursanız çok mutlu olurum. şimdiden teşşekkürler herekese..
Arkadaşlar ben size yaptıklarımı vereyim siz anlarsınız zaten.
Amacım: oyuncular /Mtag yazdığında menü açılacak ve orda belirlemiş olduğum tagları almak için belirlemiş olduğum şeyi yapmaları gerekmekte örnek: *Kral* tag'ını almak için /is top'ta 1ci ol.{GÖRÜNÜM=> [Oyuncu] player*kral* > } yani arkadaşlar oyuncuya tag verecek normal /manuaddv %player% suffix *kral* komutu olacak fakat prefix yerine suffix olacak nedeni ise ismin sonunda olacak tag çübkü bu ek tag olarak ayarlanacak.

Kod:
command /Mtag:
    permission: Mtag.tag
    permission message: &4 Bu Komutu Kullanamassın!
    trigger:
        wait 3 tick
        play raw sound "random.levelup" at player with pitch 1 volume 10
        open chest with 5 rows named "&5&l/Mtag &1&lÖdüllü TAG |&5&l/Mtag" to player
        format slot 4 of player with book named "&BÖzel Taglar" to close 
        format slot 20 of player with Blue Stained Glass named "&a*Pro* tag'ını al || &dServerde en uzun zaman || &dgeçiren 3 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 21 of player with Blue Stained Glass named  "&a*Savaşcı* tag'ını al || &dArenada en çok adam öldüren || &d 2 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 22 of player with Blue Stained Glass named "&a*Casus* tag'ını al || &dServerde Küfür-bug-kural dışı || &ddavrananları bildiren 2 || &dkişiye verilecektir!" to close
        format slot 23 of player with Blue Stained Glass named "&a*Şakacı* tag'ını al || &dŞaka ve esprileri ile ||&5oyuncuları güldüren servere neşe  || &dkatan 2 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 24 of player with Blue Stained Glass named  "&a*Kral* || &d/is top'ta 1. olana || &dverilecektir!" to close
        format slot 31 of player with human head named  "&4&lUnutma senin üstüne geçen Tag ı Alır!" to close
        format slot 36 of player with nether star named  "&2&l/Mtag Sürüm: &6&lV1.0 " to close
        format slot 44 of player with nether star named  "&4&l/Mtag Yapımcı:&5&lMertcan Erdem&1&l[StarKing] " to close

command /Mtagver [<text>] [<player>]:
        permission: Mtag.admin
        trigger:
        if arg-1 is "pro":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Pro*
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en uzun duran kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !

if arg-1 is "savasci":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Savaşcı*
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en çok oyuncu öldüren arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !

if arg-1 is "casus":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Casus*
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde küfür-argo-kural ihlali yapanları en çok siz bildirdiniz .. || &1&LTag Kazandınız !

if arg-1 is "sakaci":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Şakacı*
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde oyuncuları şaka espri ile en çok neşelendiren kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !

if arg-1 is "kral":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &e*Kral*
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1/is top'ta 1cisiniz. || &1&LTag Kazandınız !

command /mtag [<text>]:
        if arg-1 is "help":
            message "&5&l-----------/[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&l\----------"
            message "&2&l• &5&lÖdüllü taglar >> &1Pro-Savasci-Casus-sakaci-kral"
            message "&2&l• &5&lMtag vermek için >> "
            message "&2&l• &5&lMtag kurallar >> &1Bu taglar karşılıksız verilmemeli !"
            message "&1Nedeni ise bu skript amacına aykırıdır.. "
            message "&2&l• &5&lMtag Sürüm&3&l[Skript] >> V1.0 Sürümün devamı gelecektir."
            message "&2&l• &4&lSkript Auther: &6&lMertcan ERDEM"
Kod:
Kod:
[/B][/COLOR]

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
execute console command kodlarında tırnak hatası var, başta tırnak açıp sonda tırnağı kapatmamışsınız.

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim şimdi düzelttim yaptım denedim yine olmuyor herhangi hata vermiyor ama sk reload dan sonra 37 tane hata veriyor.
bunu bana düzeltip verir misin?
ilgin için teşekkürler...
kodu tekrar vereyim son hali. acaba diyorum her [if arg-1 is "help":] bunu yazdığıumda altına trigger mi eklicam. KESİN BİR YERDE ÇOK KOLAY ÇOK SAÇMA HATAM VARDIR. SENİDE UĞRAŞTIRIYORUM KUSURA BAKMA SKRİPTE DAHA YENİYİM İLK DEFA BİR ŞEY YAZDIM.
Kod:
command /Mtag:
    trigger:
        wait 3 tick
        format slot 20 of player with Blue Stained Glass named "&a*Pro* tag'ını al || &dServerde en uzun zaman || &dgeçiren 3 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 21 of player with Blue Stained Glass named  "&a*Savaşcı* tag'ını al || &dArenada en çok adam öldüren || &d 2 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 22 of player with Blue Stained Glass named "&a*Casus* tag'ını al || &dServerde Küfür-bug-kural dışı || &ddavrananları bildiren 2 || &dkişiye verilecektir!" to close
        format slot 23 of player with Blue Stained Glass named "&a*Şakacı* tag'ını al || &dŞaka ve esprileri ile ||&5oyuncuları güldüren servere neşe  || &dkatan 2 kişiye verilecektir!" to close
        format slot 24 of player with Blue Stained Glass named  "&a*Kral* || &d/is top'ta 1. olana || &dverilecektir!" to close
        format slot 31 of player with human head named  "&4&lUnutma senin üstüne geçen Tag ı Alır!" to close
        format slot 36 of player with nether star named  "&2&l/Mtag Sürüm: &6&lV1.0 " to close
        format slot 44 of player with nether star named  "&4&l/Mtag Yapımcı:&5&lMertcan Erdem&1&l[StarKing] " to close

if arg-1 is "help":
            trigger:
            message "&2&l• &5&lMtag vermek için >> &1/Mtagver [tag] [oyuncu] "
            message "&8&l&m---------/[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&l\----------"

trigger:
        if arg-1 is "pro":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Pro*"
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en uzun duran kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "savasci":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Savaşcı*"
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en çok oyuncu öldüren arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "casus":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Casus*"
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde küfür-argo-kural ihlali yapanları en çok siz bildirdiniz .. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "sakaci":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Şakacı*"
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde oyuncuları şaka espri ile en çok neşelendiren kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "kral":
            execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &e*Kral*"
            message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1/is top'ta 1cisiniz. || &1&LTag Kazandınız !"

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Skriptin, komutu kullanan(tetikleten) kişinin adını yazmasını istiyorsanız %player% eklemelisiniz.
Kod:
execute console command "/manuaddv [<player>] suffix &2*Pro*"
Bu şekilde yerleri
Kod:
execute console command "/manuaddv %player% suffix &2*Pro*"
olarak değiştirin.

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağol oldu ama kendime veriyor sadece başka oyunculara vermiyor.
son hali
Kod:
command /Mtag:
    trigger:
        wait 3 tick

if arg-1 is "help":
            trigger:
stop

trigger:
        if arg-1 is "pro":
            if arg 2 is set:
                execute console command "/manuaddv %player% suffix &2*Pro*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en uzun duran kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "savasci":
             if arg 2 is set:
                execute console command "/manuaddv %player% suffix &2*Savaşcı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en çok oyuncu öldüren arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "casus":
            if arg 2 is set:
                execute console command "manuaddv %player% suffix &2*Casus*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde küfür-argo-kural ihlali yapanları en çok siz bildirdiniz .. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "sakaci":
            if arg 2 is set:
                execute console command "/manuaddv %player% suffix &2*Şakacı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde oyuncuları şaka espri ile en çok neşelendiren kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "kral":
            if arg 2 is set:
                execute console command "/manuaddv %player% suffix &e*Kral*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &2&LTebrikler - &1/is top'ta 1cisiniz. || &1&LTag Kazandınız !"
stop

command /Mtag [<text>] [<Player>]:
    trigger:
        if arg-1 is "sil":
            if arg 2 is set:
                execute console command "manuaddv %player% suffix ."
                send "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &1Tag Kaldırıldı !
stop

ayrıca /Mtag yazdığımda menu açılması gerekti ama açılmıyor hiçbir hata falanda vermiyor onada bakarsan sevinirim.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Üstteki arkadaş yanlış anlatmış, %player% etkinliği kullanan kişiyi kapsar. Siz "/Mtagver [<text>] [<player>]" komutunda belirttiğim kalın kısımdaki oyuncuya vermek istiyorsunuz sanırsam. Bunun için %player% yerine %arg-2% kullanılmalıdır.
[<player>] yerine [<offlineplayer>] kullanmak daha sağlıklı olacaktır, bunun sayesinde oyuncu çevrimiçi olmasa bile işlem başarıyla gerçekleşektir.

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstteki arkadaş yanlış anlatmış, %player% etkinliği kullanan kişiyi kapsar. Siz "/Mtagver [<text>] [<player>]" komutunda belirttiğim kalın kısımdaki oyuncuya vermek istiyorsunuz sanırsam. Bunun için %player% yerine %arg-2% kullanılmalıdır.
[<player>] yerine [<offlineplayer>] kullanmak daha sağlıklı olacaktır, bunun sayesinde oyuncu çevrimiçi olmasa bile işlem başarıyla gerçekleşektir.
kardeş sağol hazır elin değmişken ben /Mtag yazınca hiçbir şey olmuyor ama menu çıkması gerek defalarca kontrol ettim düzeltme yaptım olmuyor başka yerlerden baktım benim yaptığım gibi yapmışlar fakat bende açılmıyor

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
kardeş sağol hazır elin değmişken ben /Mtag yazınca hiçbir şey olmuyor ama menu çıkması gerek defalarca kontrol ettim düzeltme yaptım olmuyor başka yerlerden baktım benim yaptığım gibi yapmışlar fakat bende açılmıyor
Öncelikle menü için SkQuery addonunu kullandığınız için open ... kısmından sonra bir alt satıra wait 1 tick eklemeniz gerek
Kod:
open #...
wait 1 tick
format slot ...
spoiler içinde belirttiğimi yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa skript pluginini ve skquery'i güncellemeniz gerekmektedir.
Skript:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SkQuery:
eğer dediklerimi yaptınız ve sorun devam ediyor ise hatayı atmanız gerek, diğer türlü yardım edemem.

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle menü için SkQuery addonunu kullandığınız için open ... kısmından sonra bir alt satıra wait 1 tick eklemeniz gerek
Kod:
open #...
wait 1 tick
format slot ...
spoiler içinde belirttiğimi yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa skript pluginini ve skquery'i güncellemeniz gerekmektedir.
Skript:

SkQuery:
eğer dediklerimi yaptınız ve sorun devam ediyor ise hatayı atmanız gerek, diğer türlü yardım edemem.
çok sağ ol deidklerini yapıp sana bildireceğim takipte kalırsan çok mutlu olurum

Kardeş dediklerinin hepsini yaptım fakat olmadı
/Mtagver pro oyuncu olmuyor kendime veriyor yine dediğin gibi yaptım.
/Mtag yazınca menu hala açılmıyor dediğini yaptım.
/Mtag yazınca gelen hata: An internal error occurred while attempting to perfom this command.
Türkcesi: Bu komutu çalıştırmaya çalışırken bir iç hata oluştu.
/sk reload Mtag çekince:
2017-10-13_23.13.06.png

/sk reload all çekince:
2017-10-13_23.13.24.png

KOD UN YENİ HALİ :
Kod:
command /Mtag:
    permission message: Bu Komutu Kullanamassın!
    trigger:
        open chest with 5 rows named "&5&l/Mtag &1&lÖdüllü TAG &5&l/Mtag" to player
        wait 1 tick
        format slot 20 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Pro* ||&2Serverde en uzun duranlara verilecektir !" to close
        format slot 21 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Savaşcı* ||&2Pvp de n çok adam öldürene verilecektir!" to close
        format slot 22 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Casus* ||&2SW de bug-hata-kurala || &2 uymayanları bildirenlere verilecektir !" to close
        format slot 23 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Şakacı* ||&2Esprileri ile servere neşe katanlara verilecektir !" to close
        format slot 24 of player with Blue Stained Glass named "&a*Kral* || &d/is top'ta 1. olana || &dverilecektir!" to close
        format slot 36 of player with nether star named  "&2&l/Mtag Sürüm: &6&lV1.5 " to close
stop

command /Mtag Help:
    permission: Mtag.Help
    permission message: Bu komutu kullanamazsınız !
    trigger:
        message "&2&l• &5&lMtag Sürüm&3&l[Skript] >> V1.5 Sürümün devamı gelecektir."

command /Mtag bilgi:
    permission: Mtag.bilgi
    trigger:
        message "&2&l• &5&lTag Kazanmak için >> &1 Denilenlerin bir tanesini bile yerine"
        message "&1Getirirsen tag kazanırsın..!"
        message "&2&l• &4&lSkript Yapımcı>> &6&lMertcan ERDEM [StarKing]"
stop

trigger:
        if arg-1 is "pro":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Pro*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en uzun duran kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "pvpci":
             if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Savaşcı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en çok oyuncu öldüren arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "casus":
            if arg-2 is set:
                execute console command "manuaddv %arg-2% suffix &2*Casus*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde küfür-argo-kural ihlali yapanları en çok siz bildirdiniz .. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "sakaci":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Şakacı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde oyuncuları şaka espri ile en çok neşelendiren kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "kral":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &e*Kral*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1/is top'ta 1cisiniz. || &1&LTag Kazandınız !"
stop

command /Mtag [<text>] [<%Player%>]:
    trigger:
        if arg-1 is "sil":
            if arg 2 is set:
                execute console command "manuaddv %arg-2% suffix ."
                send "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &1Tag Kaldırıldı 
stop
Kod:
[/B]

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
çok sağ ol deidklerini yapıp sana bildireceğim takipte kalırsan çok mutlu olurum

Kardeş dediklerinin hepsini yaptım fakat olmadı
/Mtagver pro oyuncu olmuyor kendime veriyor yine dediğin gibi yaptım.
/Mtag yazınca menu hala açılmıyor dediğini yaptım.
/Mtag yazınca gelen hata: An internal error occurred while attempting to perfom this command.
Türkcesi: Bu komutu çalıştırmaya çalışırken bir iç hata oluştu.
/sk reload Mtag çekince:Ekli dosyayı görüntüle 58258
/sk reload all çekince:Ekli dosyayı görüntüle 58259
KOD UN YENİ HALİ :
Kod:
command /Mtag:
    permission message: Bu Komutu Kullanamassın!
    trigger:
        open chest with 5 rows named "&5&l/Mtag &1&lÖdüllü TAG &5&l/Mtag" to player
        wait 1 tick
        format slot 20 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Pro* ||&2Serverde en uzun duranlara verilecektir !" to close
        format slot 21 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Savaşcı* ||&2Pvp de n çok adam öldürene verilecektir!" to close
        format slot 22 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Casus* ||&2SW de bug-hata-kurala || &2 uymayanları bildirenlere verilecektir !" to close
        format slot 23 of player with Blue Stained Glass named "&3&LD&6&LC&4TR&1&L || &dTag: *Şakacı* ||&2Esprileri ile servere neşe katanlara verilecektir !" to close
        format slot 24 of player with Blue Stained Glass named "&a*Kral* || &d/is top'ta 1. olana || &dverilecektir!" to close
        format slot 36 of player with nether star named  "&2&l/Mtag Sürüm: &6&lV1.5 " to close
stop

command /Mtag Help:
    permission: Mtag.Help
    permission message: Bu komutu kullanamazsınız !
    trigger:
        message "&2&l• &5&lMtag Sürüm&3&l[Skript] >> V1.5 Sürümün devamı gelecektir."

command /Mtag bilgi:
    permission: Mtag.bilgi
    trigger:
        message "&2&l• &5&lTag Kazanmak için >> &1 Denilenlerin bir tanesini bile yerine"
        message "&1Getirirsen tag kazanırsın..!"
        message "&2&l• &4&lSkript Yapımcı>> &6&lMertcan ERDEM [StarKing]"
stop

trigger:
        if arg-1 is "pro":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Pro*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en uzun duran kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "pvpci":
             if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Savaşcı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde en çok oyuncu öldüren arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "casus":
            if arg-2 is set:
                execute console command "manuaddv %arg-2% suffix &2*Casus*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde küfür-argo-kural ihlali yapanları en çok siz bildirdiniz .. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "sakaci":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &2*Şakacı*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1Serverde oyuncuları şaka espri ile en çok neşelendiren kişi arasına girdiniz.. || &1&LTag Kazandınız !"

if arg-1 is "kral":
            if arg-2 is set:
                execute console command "/manuaddv %arg-2% suffix &e*Kral*"
                message "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L] &5&L>> &2&LTebrikler - &1/is top'ta 1cisiniz. || &1&LTag Kazandınız !"
stop

command /Mtag [<text>] [<%Player%>]:
    trigger:
        if arg-1 is "sil":
            if arg 2 is set:
                execute console command "manuaddv %arg-2% suffix ."
                send "&1&l[&3&LD&6&LC&4TR&1&L]&5&L>> &1Tag Kaldırıldı
stop
Kod:
[/B]
Farklı .sk dosyalarında aynı komut bulunuyor, kontrol edin.
[<%Player%>] şeklinde değil, [<Player>] şeklinde olacak.
(command /Mtag [<text>] [<%Player%>]:) bu kısımdaki.