T90 Türk Savaş Gemisi

Movement

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, benim ilk çalışmam olan T90 yani Torpido90 Türk Savaş Gemisi İle Karşınızdayım.Resimleri Aşağıda Beğendiyseniz Bir Teşekkürü Çok Görmeyin...

En Fazla 5 Resim Koyabiliyorum Umarım Beğenmişsinizdir !

#Myth_Player

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeterli Değil Ama Güzel Değil Diyemeyizde Orta Karar Daha Acemisin Belli Bu Durumuna Göre Güzel Bir Çalışma Başarılarının Devamini Dilerim + Emeğe saygı + beğenini veriyorum..

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Normal Gemi İçin Praetorian Daha iyi gemi konusunda oda yorumlasın bi Evet Praetoriarqwe neyse artık sendeyiz :sırıtmak:

Sağol Epic reiz :D
Şimdi gemide genel olarak herhangi bir görüntü kirliiği veya sorun yok ama şunu anlamadım bu gemi yelkenlimi yoksa motor sistemi ile mi çalışıyo motor sistemi ise yelkenin ne işi var yelken varsa motor sistemi neden var..
Tekrar sendeyinz Epıc

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
RAPOR KÜFÜR ![DOUBLEPOST=1378225980,1378225946][/DOUBLEPOST]

Balıkçımısın Olum Motor ne alaka la daseqwerqwr :sırıtmak:

Aga şimdi o gemiyi yelken hiçbirtürlü kurtarmaz mecbur alttan o motor onu itecek ama yelkendeki amaç ne :D
Motor bozulsa bile olmaz o yani yelkene bak gemiye bak :D
Birde onu yüklesen

Movement

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o motor sistemi değil ordaki düğmeler ateş etmene yarıyor yanlarda dispenserler var

Movement

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
neyden bahsediyor beyler sonuçta ilk çalışmam bu çok mu kötü[DOUBLEPOST=1378226678,1378226579][/DOUBLEPOST]beyler gemiyi gerçekten göörmek isityorsanız gelin ip 88.251.190.229

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
T90'in bir özelliğide uçmasıdır arkadaşlar movement o özelliğinide göstermiş :ROFL:

semihh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyide t90 tank değilmi googlede bile aratınca tank çıktı :\

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
geliştirmelisin ama ilke göre iyi olmuş daha sivri olmalıydı sanki bu biraz tombul :)