Teklif tamamlayarak BEDAVA Steam oyunları kazanın!

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@cani633 gerçekten doğru mu? Çokca site var böyle steam oyun veriyoruz diye. Şuraya tıkla şunu yap diyorlar yapıyorsun sonuç: Sıfır.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O değilde konu öldü tekrar dirildi tekrar tartışma yolu açıldı.. siz hayırdır gençler ? :p

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@cani633 gerçekten doğru mu? Çokca site var böyle steam oyun veriyoruz diye. Şuraya tıkla şunu yap diyorlar yapıyorsun sonuç: Sıfır.

O şuraya tıkla buraya tıkla diyen siteler yalan işte. Burada yaptığınız şey internet reklamcılığından para kazanmak. Size verilen teklifleri yaptıkça sitenin para birimi olan coins geliyor ve oyun, item vb. alabiliyorsunuz.

Site tamamen yasaldır, siteden aldığım oyun ve item'ların bi listesini görmek için linkten profilime (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) girip Items'a tıklayın, görün.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O şuraya tıkla buraya tıkla diyen siteler yalan işte. Burada yaptığınız şey internet reklamcılığından para kazanmak. Size verilen teklifleri yaptıkça sitenin para birimi olan coins geliyor ve oyun, item vb. alabiliyorsunuz.

Site tamamen yasaldır, siteden aldığım oyun ve item'ların bi listesini görmek için linkten profilime (
) girip Items'a tıklayın, görün.
Üşendim şimdi :olgun: Ama bir ara kesin deneyeceğim.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Site içeriği; Sitede keylooger ve toolbar içeriyor <<<<<- Tüm link tarama siteleri virus çıkarıyor ve benim pcdeki virus programları siteye girişi engelliyor
Bu linki neden verdiler hiç düşündünüzmü ? bakının Sonunda
yazıyor ise referans linkidir Bu site bedaya oyun felen vermiyor ve veremez! ama konunun sahibi referans linkinden oyun alabilir o da sizin pcnize virus vb bulasmasına neden olur :/
Siteye girip kayıt olanların pcleri çöpten farkı yoktur :/

_Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir._
Bilip bilmediğin, araştırmadığın siteleri kötülemeye çalışma.
Bak bakayım virüs var mıymış?
Referans linki olması senin bilgisayarına virüs gireceği veya oyun kazanamayacağın anlamına gelmez. Sadece linki veren arkadaşa teşekkür amaçlıdır. Bedavaya oyun veremez demişsin, yaz bakayım google'a Tremor Games Phishing diye kaç tane olumsuz yorum çıkacak. Bir daha saçma sapan yorumlar atmaman dileğiyle.[DOUBLEPOST=1402151589,1402151548][/DOUBLEPOST]Al üşenirsen de sana trust rating'i

Diğer virüs taramalarını da konuya ekleyebilirsin:

Alpokan80

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle S.a benim bir sorum olacak cani.Ben senin ref. linkinden kayıt oldum.Ama çok az coins kazanılıyor,ve oyunlar çok pahalı.Daha hızlı coin kasma yöntemi var mıdır ? Eğer varsa bana anlatabilir misin ? Tremor Games ismim : Alpokan80 Şimdiden çok teşekkür ederim yararlı bir konu olmuş... :)