[Video&Resim] Görüntü Alma ve Video Kaydetme Programı [Reklamsız]

Bandicam nasıl bir program?

• Güzel ve gayet kullanışlı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü, benim işime yaramıyor

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu prgramın "FRAPS" olmadığını belirtmek isterim. Çünkü "FRAPS" 1 dakikalık videoyu 1 GB yapabiliyor ve videoyu renderleyip yani düzenlediğinizde o 1 GB'lık dosyayı silmeyi unutabiliyorsunuz, bilgisayarınızda çok az yer kaldığında ise saçma sapan dosyaları silip başımıza format derdi açmasını sağlayabiliyorsunuz..

Programı kendimce TEST ettim harika sonuçlar aldım, sizlere yani değerli üyelere'de bu soruyu soruyor ve programın işinize yarayıp yaramadığını ankette öğrenmek istiyorum :)

• Programın Artıları: "Reklamsız olması ve az yer kaplaması"..
  • Eksileri: Ben daha bulamadım :)

Siz bu programı merak etmiş olmalısınız açıkcası bu yazıdan sonra ben bile merak ettim :)
Programın Adı:Bandicam
Sürüm: v.1.7.5
Crack:Mevcut

Elbette içimizden crack'ın (Türkçe okunuşuyla krek) nasıl yapıldığını bilmeyenler vardır, altta anlattığım gibi uygularsanız crack yapmayı öğrenmiş olursunuz..

Dipnot: Cracklı olan bütün oyunlar,programlar vs. anlattığım şekilde yapılır crack sadece bu programa özel değildir!

Windows XP: Bandicamı kurduktan sonra Bandicamın üstüne gelip sağ tıklıyorlar,Özellikler diyorlar ve Hedef Bul'a tıklayıp "bdcap32.dll"yi klasörün içine atıyorlar

Windows 7,8: Bandicamı kurduktan sonra Bandicamın üstüne gelip sağ tıklıyorlar "Dosya konumunu aç" diyorlar ve "bdcap32.dll"yi klasörün içine atıyorlar.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resmin üstüne tıklayarak veya alttaki linki kopyalayarak indirebilirsiniz..

Kod:
http://yadi.sk/d/oHyfaH1TDigJW

Rar şifresi: forum.minecraftturk.com

[DOUBLEPOST=1386070370,1386070300][/DOUBLEPOST]Anlatım tamamen bana aittir şimdiden yorum yapan ve beğenen herkese teşekkürler :)