Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç şey var öncelikle ben de Texture pack ini sevmedim. Orada sanırım şemsiye yapmışsın beğenmediğim türden çok büyük. Ben daha çok ic dekorla ilgilenen bir insanım ve özellikle yazı olan tabelaları kullanmayı tasvip etmiyorum. Onun dışında tamamen cam olması "modern" olması açısından iyi olmuş. Çatı zayıf kalmış. Deneyim işi bence gelişecektir.
Eleştirin için teşekkürler.Fakat arkadaşların dediği gibi benimde pek hoşuma gitmedi texturepack fakat sen beğenmişsin enteresan . [DOUBLEPOST=1408064009,1408063890][/DOUBLEPOST]Aynı zamanda Better Shaders modunu yükleyip Güneş ışığıyla felan daha iyi görünmesini sağlıyacaktım fakat problem oldu ve çalışmadı .[DOUBLEPOST=1408064322][/DOUBLEPOST]
Birkaç şey var öncelikle ben de Texture pack ini sevmedim. Orada sanırım şemsiye yapmışsın beğenmediğim türden çok büyük. Ben daha çok ic dekorla ilgilenen bir insanım ve özellikle yazı olan tabelaları kullanmayı tasvip etmiyorum. Onun dışında tamamen cam olması "modern" olması açısından iyi olmuş. Çatı zayıf kalmış. Deneyim işi bence gelişecektir.
Ben Bu evi Bulunduğumuz serverde parti yapmak içinde kullanmıştım aynı zamanda bu yüzden şemsiye koymamı istediler bende yapmıştım herkes daha iyi durur demişti .
Düşünüyorum [DOUBLEPOST=1408081562][/DOUBLEPOST]Eleştirin için teşekkürler.Fakat arkadaşların dediği gibi benimde pek hoşuma gitmedi texturepack fakat sen beğenmişsin enteresan .
Bu Texture Pack'i Ege Sagin YAni Fare Düşmanı Kendi Şehrini Yaparken Kullanmıstı Ordan Hatırlıyorum.Bende Şehir Yapmak İçin En Uygnu TExturelerden Biri Oldugnu Düşünüyorum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.