YENI Supernatural.Nitrado.Net 1.8 | Görev | Boss | Ipeksi |UZUN SÜRELİ BAKIM! +30

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 saat bekliyordum acılmasını bekledigime degmedi
oynayanlara Allah sabır versin k.g diyorum

Değerli yorumunuz için teşekkürler belirtilen saat'de server açıldı server'e adımınızı attığınız anda kötü dediniz vip alacam diyen kişiye özelden alma server çok kötü dediniz ve ban yediniz şimdi'de buraya gelip bunu yazarken utanmıyormusunuz?

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
ben kimseye vip alma demedim madem demisin bi ss atsanıza burdan ? bekliyorum olacagım ss'i iftira atmak kolay kanıtlamak lazım dimi bekliyorum goruntuyu
servere adımımı attıgım anda kotu demedim yarım saat durdum market falan kazık'idi o yüzden kotu dedim daha maplar falan calıntı once adam akıllı kendiniz yapın sonra konusun k.g goruntuyu bekliyorum...

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İSİMLERİNİZİ KARIŞTIRMIŞIM ÖZÜR DİLİYORUM, FAKAT MAPLAR'DEN SADECE SPAWN ÇALINTI ONADA ÇALINTI DEĞİL ALINTI DERLER, İNTARNET'DE ADAMLAR KULLANALIM DİYE PAYLAŞIYOR.
[12:28:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Casusluk D4rknessCraft] /t join dimarya
[12:28:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Caylak] Akp > Rhinotor oke
[12:28:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[D4rknessCraft]] join RaKaNN
[12:28:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Casusluk D4rknessCraft] /t join RaKaNN
[12:28:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [xPerFecT] [Caylak] xModernStudio > Oo Akp :D
[12:28:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Caylak] Akp > :D
[12:28:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Caylak] Akp > Vip alsammı D
[12:28:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] [xPerFecT] [Caylak] xModernStudio > Haha :D
[12:28:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[D4rknessCraft]] help
[12:28:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Casusluk D4rknessCraft] /t help
[12:28:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[D4rknessCraft]] help
[12:28:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Casusluk D4rknessCraft] /t help
[12:29:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] [xPerFecT] [Caylak] xModernStudio > Rhinotor
[12:29:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [[CanReis123]] akp alma kardeş çok kötü
[12:29:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Casusluk CanReis123] /msg akp alma kardeş çok kötü

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
orda ben adama ne demisim yani tanıdık arkadas cıktı Oo Akp yazdım gülücük attı sonra vip alsammı yazdı bende haha :D yazdım bunda ne var ?
adama gittim vip alma bu sunucuda falanmı dedim ?
simdi gidin adam akıllı goruntuler atın burda kanıtlancak bi b4k yok

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Canım kardeşim @KingCaganTR yazdığım şeyi tam oku öyle cevap ver olurmu attığım chatlog'un üstünde eklediğim bir yazı var.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
@ogulcan2 kardesim benim oyundaki adım xModernStudio sen neyin kafasısın ? benmi demsin adama vip alma diye ? kafamı buluonuz ya
adam akıllı bi yola cıkda gel karsıma gelip burda baska adamların yazdıklarıyla bana iftira atma.. sunucu acıksa geleyim hatta.