Astor
Titanik
- En iyi cevaplar
- 0
Ne yapalım yani para kazanıyor, sevmesen de adil olmasa da işi olarak yapıyor. En azından diğer youtuberlar için söyleyelim.saygı duyulacak içerik üretiyorda bizimi haberimiz yok ?
Ne yapalım yani para kazanıyor, sevmesen de adil olmasa da işi olarak yapıyor. En azından diğer youtuberlar için söyleyelim.saygı duyulacak içerik üretiyorda bizimi haberimiz yok ?
enes batur içerik hırsızlığı yapıyor ve diğer insanların emeklerini çalıyor, videoda sadece adını söylesen telif atıyor ve dahası.. çok saçma bir youtuber, Türkiyeyi böylelerinin temsil etmesinden şahsen rahatsız oluyorum ben.Ne yapalım yani para kazanıyor, sevmesen de adil olmasa da işi olarak yapıyor. En azından diğer youtuberlar için söyleyelim.
tamamiyle haklısın kardeşim içerik çalıp para kazancak bide biz ona saygı duycaz haenes batur içerik hırsızlığı yapıyor ve diğer insanların emeklerini çalıyor, videoda sadece adını söylesen telif atıyor ve dahası.. çok saçma bir youtuber, Türkiyeyi böylelerinin temsil etmesinden şahsen rahatsız oluyorum ben.
adı üstünde sosyal medya, engellenirse asosyal olacaklar doğru, fakat istemeyenler asosyal olacak.Teknoloji aletlerini sokmayalım bence bu gidişle hatta dumanla haberleşelim milletin canıda sıkılınca artık gitsin böyle eylem felan yapar veya ******* eder veya gideriz yaşlı dedeler gibi çay ocağında çay içeriz miss uzun lafın kısası milletin eğlencesine aktivitesine benim şahsi görüşümdür karışılmamalı ve bu hayata 1 kere geliyoruz ondada isteyen istediği yolu izler ya asosyal olursun dışardan koparsın yada sosyal olursun insanın kendi hayatı kendi tercihi![]()
Kapanma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Çünkü piyasadaki en büyük şirketlerden bahsediyoruz.Youtube, Twitter ve Netflix kapanıyormuş...Selam dostlar, bugünkü mevzu da twitter ve youtubeda da gündeme gelmiş şu "kapanma" kararı. Bence kapatılırsa çok kötü olur. Çünkü bu alanlarda bildiğiniz üzere oyun, dizi/film, sosyal aktivite, eğlenceli vakit, gündem, haberler ve eğitim gibi birçok ama birçok şey yapıyoruz. Bunlar kapatılırsa özgürlük hakkımızın kısıtlanacağını düşünüyorum. Yani şu hayatta karantinada en çok vakit geçirdiğimiz platformu da elimizden almasınlar. Siz ne düşünüyorsunuz? (Lütfen yorumlar siyasete taşımayalım.)
Türkiye içerisinde kapatırlar en fazla. Yurt dışına hiçbir ülke karışamıyor.Kapanma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Çünkü piyasadaki en büyük şirketlerden bahsediyoruz.