Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar, ben Hüseyin.
YouTube'da Zorkan TV adıyla Türkçe Let's Play içerikleri üretiyorum.
Kanalımda hem eğlenceli hem de hikâye odaklı bir tarz var; bazen Minecraft'ta dünyayı şekillendiriyorum, bazen Ranch Simulator'da çiftlik...
ip: LokmiaCraft.aternos.me sürüm:1.21.4 BoxPvP ve SMP ve Towny eğlenceni yaşa ! Gelişim İçinde Ayrıca Yetkili Alımları Aktifdir. Sunucuya Katkı Sağlayabilecek, yardım edebilecek biri varsa sunucuya girip Söyleyebilir.
* VANELYANW - SINIRSIZ EĞLENCE BAŞLIYOR! *
Minecraft dünyasının en heyecan verici köşesine davetlisiniz! VanelyaNW ailesi olarak, oyuncularımıza kaliteli, adil ve rekabet dolu bir ortam sunmak için buradayız.
AKTİF OYUN MODLARIMIZ
Survival...
Selam Gamer.com sakinleri!
Geliştirmekte olduğum sunucum için biraz komplike bir 112 Acil Yardım skriptine ihtiyacım var. Kafamdaki sistemin işleyişi tam olarak şu şekilde:
Oyuncu Komutu: Oyuncular komutuyla yardım isteyecekler./112 <mesaj>...
EPİK SMP SUNUCUSUNA HOŞ GELDİN!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
* Neden Epik SMP?
➤ Özel sistemler & gelişmiş özellikler
➤ Lag azaltılmış, yüksek FPS deneyimi
➤ Eşsiz itemler, kılıçlar ve setler
➤ Sürekli aktif ve ilgili yönetim
Sunucuda Neler Var?
➤...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.