Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ELİT NW NETWORK
ElitNw, oyunculara tek bir sunucuda birden fazla oyun modu sunan gelişmiş bir Minecraft network sunucusudur.
Oyun Modları:
* BoxPvP → Kasa sistemi, gelişmiş PvP ve farm
Survival (SMP) → Ekonomili, kasmalı survival deneyimi...
ELİT NW NETWORK
ElitNw, oyunculara tek bir sunucuda birden fazla oyun modu sunan gelişmiş bir Minecraft network sunucusudur.
Oyun Modları:
* BoxPvP → Kasa sistemi, gelişmiş PvP ve farm
Survival (SMP) → Ekonomili, kasmalı survival...
Scheland Roleplay
Scheland Roleplay, Türkiye’de uzun süredir geliştirilen ve gerçekçi sistemlere odaklanan bir Minecraft roleplay sunucusudur.
4 yıllık geliştirme sürecinin ardından daha geniş bir kitleye açılıyoruz.
Açılış: Temmuz başı /...
PDF dosyaları genelde statik belgeler, raporlar ya da formlar için kullanılan klasik bir format olarak bilinir. Ancak OnlySpin, bu algıyı biraz farklı bir noktaya taşımış durumda. Hazırlanan interaktif PDF yapısı, doğrudan tarayıcı üzerinden...
Selamlar arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımda olan, Skript yazarken yaşadığımız o karmaşayı ve hata payını azaltacak bir proje üzerinde çalışıyordum. Sonunda Skripted'i ilk kullanıcılarını ağırlayacak hale getirdim.
Kısaca nedir bu Skripted...
NEDREGPT 3. SEZON: HARİTADA KIYAMET KOPSUN, ÖDÜLLER HESAPLARA DÜŞSÜN!
Türkiye'nin en aktif ve acımasız harita tabanlı strateji oyunu NedreGPT'de 3. Sezon tüm hızıyla ve olağanüstü bir kaosla devam ediyor!
Sizler haritada klanlarınızı kurup...
MASTER GAME // CS2’NİN YENİ REKABET MERKEZİ
www.mastergame.tr
Counter-Strike 2 sadece bir oyun değil…
Bir savaş alanı. Bir vitrin. Bir topluluk.
MASTER GAME ile level atla!
Platformda seni neler bekliyor?
* Gerçek 5v5 savaşları...
ben yardımcı olabilirim
skript yaza bilirmisin : Evet
pl lerden anlarmısın : anlamasam başvuru yapmam
sunucu kurdunmu : hala daha vds li sunucum var eğlencesine yardım ececem
Zenora Network Yeni açılacak minecraft sunucum için yardımınıza ihtiyacım var aradığım toller:
1 Admin
2 mod
2 rehber
admin şartları en az 20 pl den anlaması gerekli
mod şartları yapacağımız mod lük sınavını geçmeli
rehber şartları sorduğumuz...
Zenora Network Yeni açılacak minecraft sunucum için yardımınıza ihtiyacım var aradığım toller:
1 Admin
2 mod
2 rehber
1 Admin
2 mod
2 rehber
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.