Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ToxCraft sunucumuzu daha iyi bir hale getirmek ve oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak amacıyla yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Sunucumuzun gelişimine katkı sağlamak, topluluğumuzun bir parçası olmak ve yönetim ekibinde aktif rol...
ToxCraft sunucumuzu daha iyi bir hale getirmek ve oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak amacıyla yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Sunucumuzun gelişimine katkı sağlamak, topluluğumuzun bir parçası olmak ve yönetim ekibinde aktif rol...
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem...
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem...
TRMINE TOWNY SUNUCU | 6 MAYIS 20:00 AÇILIŞ
Yeni nesil Towny deneyimine hazır olun. Emek, rekabet ve eğlenceyi bir araya getiren TRMine sunucusu 6 Mayıs saat 20:00’de aktif oluyor.
SUNUCU BİLGİLERİ
IP: mc.trmine.com
Site: www.trmine.com...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.