Aktivite

• byleagues
    ToxCraft sunucumuzu daha iyi bir hale getirmek ve oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak amacıyla yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Sunucumuzun gelişimine katkı sağlamak, topluluğumuzun bir parçası olmak ve yönetim ekibinde aktif rol...
  • byleagues
    ToxCraft sunucumuzu daha iyi bir hale getirmek ve oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak amacıyla yetkili ekip arkadaşları arıyoruz. Sunucumuzun gelişimine katkı sağlamak, topluluğumuzun bir parçası olmak ve yönetim ekibinde aktif rol...
  • L
    LesnarNw , LesnarNw.aternos.me Açık başlıklı konuya cevap yazdı.
    :D:D:D:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun) :D:DD:D::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D Çöp sunucu :D:D::D:Dd
  • L
    :D:D:D:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun) :D:DD:D::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D Çöp sunucu :D:D::D:Dd
  • L
    :D:D:D:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun)
  • B
    BenAvPvP , LesnarNw.aternos.me Açık başlıklı konuya cevap yazdı.
    BlokPatron.aternos.me gelin o daha iyi en azından yetkililer ilgilenir
  • B
    beni neden banladın çünkü başka sw oynuom
  • B
    sende kimseyi dinlemezsin anca afk kal
  • L
    :d:d:d:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun)
  • vanelya
    vanelya , LesnarNw Smp Sunucusu Aktif başlıklı konuya cevap yazdı.
    Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem...
  • vanelya
    vanelya , LesnarNw Açıldı ip LesnarNw.aternos.me başlıklı konuya cevap yazdı.
    Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine vanelyanw.aternos.me ye gelin orda hem survival hem...
  • vanelya
    vanelya , LesnarNw Açıldı ip LesnarNw.aternos.me başlıklı konuya cevap yazdı.
  • J
    Bugün 20:00 ile 00.00 Arası yayındayım sizleride bekliyorum
  • G
    _Glave , Towny Sunucular forumunda Trmine 6 mayıs'ta açılıyor saat:20:00 başlıklı bir konu başlattı.
    TRMINE TOWNY SUNUCU | 6 MAYIS 20:00 AÇILIŞ Yeni nesil Towny deneyimine hazır olun. Emek, rekabet ve eğlenceyi bir araya getiren TRMine sunucusu 6 Mayıs saat 20:00’de aktif oluyor. SUNUCU BİLGİLERİ IP: mc.trmine.com Site: www.trmine.com...
  • W
    WvWzz , BlokPatron Network * Smp • BoxPvP • PvP Arena başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tm konuşurum yetkiliyle bakarım eğer neden senş seçmeliyiz yerine abuk subul şeyler yazmışsan zaten almazlar seni