Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:D:D:D:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun)
:D:DD:D::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D Çöp sunucu :D:D::D:Dd
:D senin beyin yaşın heralde 5 falan :D
:D:D:D:D Çok Güldüm Bu Yoruma (Sen İnsanlara Laf Atıp sunucusunu kötüleyen İki Yüzlüsun)
:D:DD:D::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D Çöp sunucu :D:D::D:Dd
:D senin beyin yaşın heralde 5 falan :D
Minecraft Üzerinde BoxPvP sunucu Yapılır Discord Sunucumuza Gelerek BoxPvP Sunucusu Yaptırabilirsiniz
Discord Sunucumuza Katılmak İçin İnsagramdan Bana Ulaşın
İnstagram:alperen.v68
Minecraft Üzerinde BoxPvP sunucu Yapılır Discord Sunucumuza Gelerek BoxPvP Sunucusu Yaptırabilirsiniz Onun Haricinde Yaptıklarım
Discord Sunucumuza Katılmak İçin İnsagramdan Bana Ulaşın
İnstagram:alperen.v68
Sunucuya lobi ve eksik pluginler eklense iyi olur çünkü gerçek macera arayan oyuncular güzel sunucu ister girenler vaybe kessin bu kaliteli sunucu der o yüzden tab lobi smpyi düzeltmenizi rica ediyorum smp sorunu rtp yok ve herkezin oldugu yerden...
Sunucu smp mi pvp mi belli degik ilk girişte herkezin oldugu yere atıyor set verior ve bu setler her oldugunde değişiyor adminler oyuncuları dinlemiyor rehberler boş yapıyor 11 ysşındaki çocuğu rehber yapmışlar bazı arkadaşlar belirli nodlar...
Teşekkürler, amacımda oyuncuların azda olsa güzel vakit geçirmesidir. Tabii ki haritaları hiçbir çıkar olmadan ve reklamsız, etkileşim beklemeden yaptığım için aşırı bir emek sunamıyorum. Kafama esip yaptığım bir harita oldu inanılmaz üstünde...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.