Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
profil fotoğrafları falan komple gitmiş, batıyo muyuz kaptan? düzelmez dimi şimdi bu ppler, bannerlar falan. yılların forumu ya arada da olsa girip bakıyodum, içim burkuldu.
Merhaba Forum Gamer ailesi!
Uzun süredir emek verdiğimiz KrylexMC projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, eski Faction tadını bozmadan; sade, adil, rekabetçi ve uzun soluklu bir sunucu deneyimi sunmak.
Karmaşık...
Minecraft-CMS projemiz de büyük bir güncellenme sürümü yayınlandı!
Yeni ödeme yöntemleri ve KB-Transfer eklentisi sizlerle
Güncellenme içeriklerinin tamamı için:
Güncellemeler — Minecraft CMS
Hemen incele ve indir:
Minecraft CMS — Sunucun için...
Merhaba, ben Ceyiz. Sunucum için ChestCommands bağımlılığı olan veya tamamen metin tabanlı (veya Skript içi menülü) çalışan gelişmiş bir banka sistemi arıyorum. Sistemde temel olarak 3 ana seçeneğin bulunmasını istiyorum: ParaÇek, Para Yatır ve...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.