Aktivite

• B
    beymenstudios , Moderasyon ekibi aranıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    abi ingilizcede cambridge eğitimi alıyorum istersen starters movers ve flyers dünya geneli sınavında full çektiğim belgeleri sana atabilirim ama sorun şu 12 yaşındayım fakat çoğu 16 yaşındaki insanın yapamadığı şeyleri yapabiliyorum kod fln...
  • B
    beymenstudios , Moderasyon ekibi aranıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    abi ingilizcede cambridge eğitimi alıyorum istersen starters movers ve flyers dünya geneli sınavında full çektiğim belgeleri sana atabilirim ama sorun şu 12 yaşındayım fakat çoğu 16 yaşındaki insanın yapamadığı şeyleri yapabiliyorum kod fln...
  • B
    merhaba abi 12 yaşındayım hem rehberlik ve aynı zamanda builderlik yapabilirim günde 2 ila 8 saat arası çevrim içiyim fakat okuldan saat 4de geldiğim ve perşembe günleri antrenmanımdan dolayı evdeyken genelde mcdeyim buildim fena değil yazılım...
  • G
    Uzun bir aradan sonra ilaç gibi geldi minecraft maplerini özlemişim
  • M
    M2Guard AC - Professional Metin2 Anti-Cheat Software | Metin2 Hile Koruması Ücretsiz kullanım ve test imkânı sunuyoruz; çünkü kaliteyi önce test edin istiyoruz! Değerli Türkiye topluluğu, karşınızda M2Guard. Kurulumu ve kaldırması saatler...
  • U
    umutxd , Benimle oyun oynar mısın? forumunda Arkadaş Arıyorum başlıklı bir konu başlattı.
    Yaklaşık 2 yıldır adam akıllı biriyle oyun oynayamıyorum. Asosyal biriyim biraz o yüzden kafa dengi uzun süreli arkadaş arıyorum. Çoğu oyunu oynarım fark etmez. Toxic olmayan, benim gibi yalnız takılan biri varsa yazsın (:
  • W
    WvWzz , Yepyeni SMP! 7/24 AÇIK ElitNw.aternos.me başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sunucuya girdim gayet güzel ama 1.20 üstü destekli sürümler getirilirse iyi olur
  • B
    BenAvPvP , LesnarNw.aternos.me Açık başlıklı konuya cevap yazdı.
    o mesaj bana knk azmayın artık kimse kimsenin serverını patlatmasın WvWz olm piksel azmayın la sakin konu kapanmıştır
  • B
    BenAvPvP , LesnarNw.aternos.me Açık başlıklı konuya cevap yazdı.
  • AtlasPIN
    AtlasPIN , PUBG Forumu forumunda Pubg Mobile UC başlıklı bir konu başlattı.
    PUBG MOBILE UC SATIŞI BURADA! AtlasPIN ile güvenli, hızlı ve anında UC yükleme fırsatı! * 660 UC — 400₺ * 1320 UC — 780₺ * 1980 UC — 1.185₺ * 8100 UC — 4.320₺ * Anında Teslim * Güvenli Yükleme * Global UC * 7/24 Destek * Uygun Fiyat...
  • lSincapl
    lSincapl , Konu Dışı - Genel forumunda baba sana nolmuş baba başlıklı bir konu başlattı.
    profil fotoğrafları falan komple gitmiş, batıyo muyuz kaptan? düzelmez dimi şimdi bu ppler, bannerlar falan. yılların forumu ya arada da olsa girip bakıyodum, içim burkuldu.
  • K
    kingsonsuzluk , Counter-Strike Serisi forumunda Counter Strike 1.5 indir başlıklı bir konu başlattı.
    Forumda göremedim Efsane fps oyunu counter strike 1.5 oyununu direkt indirmek isterseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz Counter Strike 1.5 İndir