Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mapten cok igrendim sankı 10 yasında cocuk yapmıs gibi baştan salma yapılmıs ben sırf anılar için okadar yıl sonra kalkıp oyunu oynadım rezil olmus bug doluydu özensizdi cidden 3 4 sene sonra oynadıgıma pisman oldum yassikaya yapımcıları degilde...
Yassıkaya mapini cok asırı seviyorum bütün mapleri oynadım nerdeyse en cok korkutan oydu bu mapıde oynucagım lütfen bu mesleginizi devam ettirmenizi kariyerinizde başarınızı diliyorum saat gece 4de anılarımız aklımıza geldi ve yassikayaya benzer...
SosyalTank.com'a Hoş Geldiniz!
Merhaba arkadaşlar,
Eski Bombom günlerini özleyenler için güzel bir haberimiz var.
Uzun süredir geliştirdiğimiz SosyalTank.com projesinin test sürecini başlatmış bulunuyoruz. Şu anki hedefimiz mümkün olduğunca...
SosyalTank.com'a Hoş Geldiniz!
Merhaba arkadaşlar,
Eski Bombom günlerini özleyenler için güzel bir haberimiz var.
Uzun süredir geliştirdiğimiz SosyalTank.com projesinin test sürecini başlatmış bulunuyoruz. Şu anki hedefimiz mümkün olduğunca...
Türkiye haritasında efsaneni yazmaya hazır mısın? NedreGPT'de 4. Sezon gümbür gümbür başladı!
Kartlar yeniden dağıtılıyor. Stratejini kur, şehrinin saflarına katıl ve haritaya hükmet. Hayatta kalmayı başaran tek bir şehir şampiyon olacak ve...
Steamde 80 dolar bir bakiyem var bunu çekmek istiyorum ama skin alıp belli sitelerde satmak çok zaman istiyor. Oyun, Skin almak isteyen varsa %10 %15 inidirmli şekilde alabilirim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.