Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KARAKENT’TE YÜKSELMEYE HAZIR MISIN?
Sokakların kendi kuralları, gücün ise ağır bir bedeli var…
Elbet Bir Gün: Karakent, sıfırdan başlayarak kendi suç imparatorluğunu kurabileceğin, tarayıcı üzerinden oynanan online mafya oyunudur...
12 sene önce bu günü tahmin edip o zamanın büyük adminine sormuştum forum nasıl yapılır diye ama cevap vermedi, forum yapmanın sırları onunla beraber öldü galiba </3
Selam arkadaşlar,
Karakter dizerken sürekli “Bu itemi alsam gerçekten fark eder mi?”, “+ basmaya değer mi?”, “Aynı bütçeyle hangi build daha güçlü olur?” diye hesap yapmaktan sıkılanlar için StatTuner adında bir oyuncu aracı hazırladım...
Sunucu IP Adresi:
Zumbat.aternos.me
Oyun Sürümü
1.8.9-1.21.11
Zumbat| Survival / SMP | 2026Oyuncu | Adil & Sert Yönetim
Sunucu Hakkında
Zumbat, emek odaklı oynanışa sahip, adaletli ve disiplinli yönetim anlayışıyla kurulmuş bir Türk Survival...
Peyravi.com.tr TeamSpeak 3 iletişim sunucusu kullanıma açılmıştır.
Özellikler:
• Sunucuda geçici bir oda (temporary room) açtığınız an, odanıza otomatik olarak size özel bir müzik botu katılır. Bot kontrolü tamamen size aittir.
• Hangi oyunu...
Peyravi.com.tr CS 1.6 Pro Public sunucusu yayındadır. Eski CS 1.5 günlerinin keyfini ve o nostaljik havayı arayanlar için klasik bir ortam hazırladım.
Özellikler:
• Tamamen nostaljik, klasik ve bozulmamış Pro Public oyun yapısı.
• FastDL...
Peyravi.com.tr CS 1.6 Pro Public sunucusu yayındadır. Eski CS 1.5 günlerinin keyfini ve o nostaljik havayı arayanlar için klasik bir ortam hazırladım.
Özellikler:
• Tamamen nostaljik, klasik ve bozulmamış Pro Public oyun yapısı.
• FastDL...
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır box/farm işiyle uğraşanlar bilir — Panda, MEmu gibi çoklu cihaz yönetim araçları var ama hiçbiri **oyun farmcılığına özel** düşünülmemiş. Genel amaçlı, "cihaz yönet" diyor ama farm'da asıl dert olan şeylere...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.