Kralın Dönüşü (I) Serisi devam edebilecek bir harita

Sizce Serinin devamı gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    31

Nautiluss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft oynayanlar... Kralın Dönüşü adlı bir advanture bir map tasarlardım umarım beğenirsiniz. Eğer beğenirseniz haritanın devamı gelecektir. Serinin devamı için lütfen ankete katılın. Yorum yapmayı unutmayınız.

HİKAYE : Kral yani babanız öldü. Tahtın varisi olarak kardeşiniz Kral Boramir tahta oturdu. Kral Boramir acımasız biridir. Ve sizin de tahta gözünüz olduğunu düşünerek sizi kuleye hapseder. Bir yıldır o kulede hapsoldunuz ve sonun da kaçış yolunu planladınız. Kaçış başlıyor. Kardeşinizden intikam almak için oradan kurtulun.
Serinin devamında : Kuleden kurtulursanız sizin olan eski kaleyi geri alacaksınız. 3. Seride ise Size ait olan toprakları geri alacaksınız ve kardeşiniz Kral Boramir ' i öldürüp Kral olacaksınız.
Serilerin devamı için ankete oy verin.!!
----------------------------------------------
Bilgilendirmeler oyun içinde mevcuttur.
----------------------------------------------

Görüntüler :

1N.jpg
1N.jpg
2N.jpg
3n.jpg
1N.jpg
2N.jpg
3n.jpg
4n.jpg
5n.jpg
6n.jpg
7n.jpg
8n.jpg
9n.jpg
10n.jpg
11n.jpg
12n.jpg
13n.jpg

İNDİRME LİNKİ :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İNDİRME LİNKİ :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

--------------------------
NAUTİLUS
---------------------------

Serkan-sb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bi map. devamını bekliyorum kardeş eline sağlık biraz kısa ama olsun :D

fbberkan1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bi kere Yüzüklerin Efendisinden Esinlendim olarak Belirtmeliydin ve Hikayede Böyle bir şey yok Kendi Hayal ürününden Oldugunuda Belirtmeliydin Sıkı bir LOTR Fanı olarak Kınıyorum ...